OTAC NASTRADALE PEVAČICE U DUBAIJU OBJAVIO POTRESNO PISMO: Prvi Vaskrs bez Andrijane Lazić u porodičnom domu ODZVANJA TUGA, ove reči RAZARAJU SRCE

Autor:

Zabava

05.05.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Andirjane Lazić napisao je oproštajno pismo!

OTAC NASTRADALE PEVAČICE U DUBAIJU OBJAVIO POTRESNO PISMO: Prvi Vaskrs bez Andrijane Lazić u porodičnom domu ODZVANJA TUGA, ove reči RAZARAJU SRCE

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Pevačica Andrijana Lazić tragično je preminula u 28. godini života, 10. januara 2024. godine, nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Ova tužna vest šokirala je javnost i ostavila porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi.

Nebojša Lazić Zenga, otac preminule pevačice, redovno objavljuje Andrijanine slike na društvenim mrežama, izražavajući svoju tugu i nedostatak. Danas je porodici Lazić posebno težak dan, kako je Nebojša istakao u svojoj emotivnoj objavi. Prvi Vaskrs i Krsnu slavu proslaviće bez voljene ćerke, ističući kako je bol i tuga ovih dana jača od njega.

Foto: Facebook.com printscreen

Andrijana Lazić pevačica

 

- Anđele moj, srećo moja, advokatiću moj, moje sunce, svaki dan bez tebe sve više boli! Prvi Vaskrs bez tebe, tuga i tišina! Sutra nam je prva Krsna slava bez tebe! Boli Anči što nisi tu. A naročito u danima ovih velikih hriscanških praznika kada smo se smejali i radovali. To ove godine u našoj porodici, na žalost, neće biti tako. Obeležićemo sve dostojanstveno, ali bol i tuga ovih dana su jači od mene. Jer nisam mogao nikada zamisliti da ću ja, mama i braća, dočekati Vaskrs i slavu bez tebe! Voli te tata mogo i tako će biti zauvek. Neka te anđeli čuvaju mezimice moja i čekaj tatu! -napisao je Nebojša.


Nebojša je istakao da će prvi Vaskrs bez Andrijane biti ispunjen tugom i tišinom, a da će sutra proslaviti prvu Krsnu slavu bez nje. Izrazio je svoju neshvatljivu bol zbog odsustva voljene ćerke u danima velikih hrišćanskih praznika, ističući da će obeležiti praznike dostojanstveno, ali da će bol biti nepodnošljiva.

Nebojša je u svojoj objavi naglasio da nije mogao ni da zamisli da će on, supruga i sinovi dočekati praznike bez Andrijane, izražavajući beskrajnu ljubav prema svojoj ćerki i nadu da će se jednog dana ponovo sresti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading