IMPRESIVNA PROLEĆNA SERIJA JE NASTAVLJENA: Ekipa Čajetine je lakše nego što se očekivalo slavila na gostovanju Kotromanu!

Autor:

Sport

11.06.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čajetince sledeće nedelje očekuje derbi susret koji može da šampiona.

IMPRESIVNA PROLEĆNA SERIJA JE NASTAVLJENA: Ekipa Čajetine je lakše nego što se očekivalo slavila na gostovanju Kotromanu!

Foto: FK Čajetina

U okviru 29. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Kotromana sa Mokre Gore ugostila je sastav Čajetine, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:1.

Republika

Gosti su na ovaj duel ušli sa liderske pozicije na tabeli, dva boda više ima sastav Čajetine u odnosu na prvog pratioca, dok ekipa Kotromana sa 31 bodom pored svog imena drži 12. mesto u ligi.

Od prvog minuta gosti su taktičkom postavkom gotovo u svim segmentima igre nadigrali rivala. Ofanzivna igra dovela je do vođstva Čajetine već u 13. minutu, Nikola Bjeličić pogodio je mrežu Kotromana, 1:0.

I posle vođstva gostiju, situacija na terenu se nije promenila, kontrolisali su posed fudbaleri Čajetine i polako su pritiskali domaćina, kako bi došli do novog pogotka.

U 38. minutu nakon faula u kaznenom prostoru domaćina, dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara za goste. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Branko Milosavljević, 2:0.

Samo dva minuta kasnije od drugog, viđen je i treći gol na meču. Miloš Karaičić je povisio prednost Čajetine na 3:0.

U uvodnim minutima nastavka meča oba trenera su izvršila par izmena, sveži igrači na terenu doneli su "više trčanja", ali se za novu promenu rezultata čekalo sve do 75. minuta.

Opet se zatresla mreža domaćeg golmana, Šmakića, ovoga puta strelac za goste bio je Nikola Kokorović, 4:0.

Konačan rezultat meča postavljen je pet minuta pred sam kraj, rezervista Bojan Milaćević je povisio prednost svog tima na 5:0.

Kotroman (Mokra Gora) - Čajetina 0:5 (0:3)

Kotroman: Šmakić, Spasojević, Lazarević (od 53' Ostojić), Tomašević, Jakšić (od 57' A. Marjanović), Đ. Marjanović (od 82' Stanković), Đokić (od 82' Jovičić), Grbović, Cukavac (od 82' Kojadinović), B. Marjanović, Stanić

Čajetina: Rolj, Despić (od 63' Mihailović), Milosavljević (od 70' Ninčić), Tomić, Stanić, Kokorović, Gardić (od 46' Panović), Karaičić, Kostadinović, Savić, Bjeličić (od 46' Milaćević)

Novim trijumfom, trinaestim u nizu, ekipi Čajetine je u poslednjem kolu dovoljan i jedan bod kako bi osvojila titulu šampiona koja donosi i plasman u zonski rang takmičenja.

U sledećem kolu Čajetinu očekuje derbi susreta sa ekipom Ježevice, dok sastav Kotromana gostuje Jedinstvu (Kalenić).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading