PETAK JE DAN ZA ODLASKE! Zvezda potvrdila RASTANAK i sa OVIM fudbalerom!

Autor:

Sport

16.06.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije se u jednom danu razišao sa trojicom prvotimaca.

PETAK JE DAN ZA ODLASKE! Zvezda potvrdila RASTANAK i sa OVIM fudbalerom!

Foto: Starsport

Posle veziste Veljka Nikolića i napadača Marka Rakonjca, Crvena zvezda je potvrdila rastanak sa još jednim špicem.

Petak je dan za odlaske sa Marakane, a poslednji koji je spakovao kofere je Aleksandar Pešić. Popularni "Šilja" će karijeru nastaviti u Mađarskoj, što je potvrdio i prvak Mozzart Bet Superlige Srbije u zvaničnom saopštenju:

- Crvena zvezda i Aleksandar Pešić se posle vrlo uspešne godine rastaju. Pešić se vratio u Crvenu zvezdu u letnjem prelaznom roku 2022. godine. U dva mandata je upisao 101 nastup za naš klub i 50 puta se našao na listi strelaca. Šiljo, srećno u nastavku karijere - objavljeno je iz Ljutice Bogdana na društvenim mrežama.

Gotovo je izvesno da će Nišlija karijeru nastaviti u Ferencvarošu, dok će Zvezda od Mađara za ovaj transfer inkasirati oko 1.500.000 evra.

 

 

Dolazak Baraka Bahara na klupu crveno-belih, najavio je mogućnost da Pešić ostane u igračkom kadru i naredne sezone. Razlog tome je što ga Izraelac zna iz tamošnjeg prvenstva i sa poštovanjem je pričao o Pešićevim kvalitetima, ipak, budući da su dolasci Žan-Filipa Krasoa i Emanuela Late Lata sve izvesniji, Aleksandar je odlučio da prihvati poziv iz mađarske prestonice.

Inače, Aleksandar Pešić je tokom dva mandata u Crvenoj zvezdi upisao 91 meč i postigao 45 golova, bio asistent kod 31 pogotka, a u riznicu stavio dve šampionske titule i jedan trofej nacionalnog kupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading