ZVEZDA OSTAJE BEZ JEDNOG OD LIDERA: Iskusni fudbaler na pragu transfera u komšiluk (FOTO)

Autor:

Sport

26.05.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Kupa Srbije po svemu sudeći biće jedna od poslednjih utakmica u drugom mandatu za napadača.

ZVEZDA OSTAJE BEZ JEDNOG OD LIDERA: Iskusni fudbaler na pragu transfera u komšiluk (FOTO)

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić je sa dva gola doneo preokret Crvenoj zvezdi u funalu Kupa Srbije protiv Čukaričkog, ispostavilo se vredan pobede i treće uzastopne duple krune. Ipak, napadaču crveno-belih, kako sada stvari stoje, bliži se kraju drugog mandata u Ljutice Bogdana.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Aleksandar Pešić

Naime, kako prenosi "Sportklub", Ferencvaroš je obnovio interesovanje za iskusnog golgetera.

I pored odlične igre i dva gola protiv "brđana", Pešić je u finišu meča dobio zvižduke. Razlog, činjenica da je prilikom vođstva svog tima zadržavao vreme u finišu meča, ali još više klinč u koji je ušao sa navijačima, kojima je imao "šta da kaže" posle izjednačujućeg gola.

Tada je i skinuo dres, a pokušavao je da ga smiri prekaljeni internacionalac Aleksandar Dragović, kojeg je Pešić u jednom trenutku čak i odgurnuo.

Ponuda Ferencvaroša je i dalje na stolu, mađarski tim spreman je i da plati adekvatno obeštećenje Crvenoj zvezdi, ali ne i da obezbedi veća ili makar jednaka godišnja primanja Pešiću koji je ugovorom sa srpskom ekipom vezan do 2025. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading