EGZODUS NA MARAKANI! Zvezda izdala zvanično SAOPŠTENJE! Bivši kapiten PAKUJE KOFERE!

Autor:

Sport

16.06.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je ozvaničila rastanak sa još jednim fudbalerom.

EGZODUS NA MARAKANI! Zvezda izdala zvanično SAOPŠTENJE! Bivši kapiten PAKUJE KOFERE!

Foto: Starsport

Kao što se i najavljivalo prethodnih dana, Veljko Nikolić više nije igrač Crvene zvezde.

Šampion Srbije ozvaničio je rastanak sa nekada perspektivnim vezistom, koji je pre tri godine debitovao za prvi tim, tokom komandovanja Dejana Stankovića sa klupe crveno--belih.

Najavljivala se tada blistava karijera momka, koji je čak uspeo i da postigne gol za klub sa Marakane, na gostovanju turskom Trabzonu u Ligi Evrope, međutim...

Povrede su učinile da nekadašnji đak OFK Beograda ne prikaže pun potencijal i u prolećnoj sezoni gotovo i "ne vidi" teren stadiona "Rajko Mitić".

Sve to je najavljivalo rastanak sa Zvezdom, pa je ozvaničen prelaskom Nikolića u kiparski AEL iz Limasola.

Foto: Starsport

Veljko Nikolić je svojevremeno bio kapiten Zvezde

- Veljko Nikolić napušta Crvenu zvezdu u kojoj je proveo dugi niz godina, uz dve pozajmice. U našoj fudbalskoj akademiji, a potom i seniorskom timu, se oformio kao fudbaler, odigrao ukupno 121 utakmicu i postigao 30 golova. Veljo, puno sreće u nastavku karijere - stoji u saopštenju kluba sa Marakane objavljenom na društvenim mrežama.

Ugovor veziste i prvaka Mozzart Bet Superlige važio je do leta 2025, ali posle svega 13 nastupa i ukupno 420 minuta na terenu u tek završenoj sezoni, novi trener Barak Bahar odlučio je da za njega više nema mesta na Marakani.

Istina, i dok je sa klupe komandovao bivši šef struke Miloš Milojević, prednost su dobijali Gelor Kanga i Kings Kangva, dok je kao pojačanje za sledeću sezonu stigao Marko Stamenić, pa je nekadašnjem kapitenu crveno-belih dozvoljeno da ode za simbolično obeštećenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NJIHOVO VREME U SPORTU

16.06.2023 12:06

Teraju jeftine I SLABE ,dovode SKUPE I dobre. IMAJU brdo para.