BORJAN BLIZU NOVOG TROFEJA! Bivši kapiten Zvezde NAPUŠTA Marakanu sa TRI pehara?! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Kanade savladala je Panamu sa 2:0 (1:0) i izborila plasman u finale Lige nacija.

BORJAN BLIZU NOVOG TROFEJA! Bivši kapiten Zvezde NAPUŠTA Marakanu sa TRI pehara?! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan u dresu reprezentacije Kanade

Kanađani su do pobede došli golovima Džonatana Dejvida u 25. i Alfonsa Dejvisa u 70. minutu, čime su izborili ulazak u borbu za pehar, gde će se sastati sa Sjedinjenim Američkim Državama koje su deklasirale Meksiko sa 3:0.

Dugogodišnji kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, koji ovog leta napušta Marakanu i prelazi u Slovan iz Bratislave na pozajmicu, branio je svih 90 minuta za selekciju "zemlje Javorovog lista" i ostavio odličan utisak.

Naročito se to odnosi kod dve situacije, kada je Kanada imala vođstvo od 1:0. Borjan je prvobitno odbranio udarac Dijaza u 27. minutu, a samo 120 sekundi kasnije vrhunski inervenisao posle "slobodnjaka" za Panamu, kada je ostao nesavladan.

Ukoliko osvoji trofej Lige nacija Centralne Amerike, Borjan će otići iz tabora crveno-belih kao jedini igrač sa tri osvojena pehara u sezoni.

Podsetimo, Crvena zvezda je osvajila "duplu krunu" u prethodnom ciklusu i od jeseni će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading