BORJAN NAPUŠTA SRBIJU! Kapiten Zvezde na NOVOM ZADATKU!

Autor:

Sport

08.06.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće ga biti na početku priprema kluba.

BORJAN NAPUŠTA SRBIJU! Kapiten Zvezde na NOVOM ZADATKU!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, nalazi se na novom zadatku.

Njega neće biti na početku priprema kluba sa Marakane jer će napustiti Beograd i uputiti se u Kanadu gde će sa reprezentacijom ove zemlje imati obaveze u KONKAKAF Ligi nacija, a zatim i na Gold kupu.

Iskusnog čuvara prvo od 15. do 18. juna očekuje završni turniru Konkakaf Lige nacija u Paradajsu (Nevada, SAD), a potom i najvažnije tačkmičenje Severne i Centralne Amerike - Gold kup, koji se održava od 24. juna do 16. jula.

Ako Kanada opravda ulogu favorita i dođe u završnicu Gold kupa, Borjan će se Crvenoj zvezdi priključiti tek uoči samog starta Superlige Srbije koja počinje u petak 21. jula.

Borjan se našao spisku od 23 igrača za predstojeće finale Lige nacija koji je objavio Džon Herdman, a konkurenciju na startno mesto na gol-liniji predstavljaju mu rezervni golman Brajtona Tom Mekgil i čuvar mreže Minesote Junajted Dejn Sent Kler.

 

 

Ovo kapitenu Crvene zvezde sigurno neće biti od pomoći u borbi za mesto na golu kluba sa Marakane - Barak Bahar mu je već najavio da će na klupu za rezerve, a ako Borjana ne bude na treninzima šanse da se desi čudo i da će biti prva jedinica šampiona Srbije svešće se na minimum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading