PEVAČICA GODINAMA TRPELA MONSTRUOZNO NASILJE: Sanja otkrila sve detalje, maltretirali su je iz dana u dan sve jače!

Autor:

Zabava

08.06.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić progovorila o teškom odrastanju i nasilju kroz koje je prošla u osnovnoj školi.

PEVAČICA GODINAMA TRPELA MONSTRUOZNO NASILJE: Sanja otkrila sve detalje, maltretirali su je iz dana u dan sve jače!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Sanja Vučić kaže da su je vršnjaci zadirkivali zbog viška kilograma, ali da je umela da se brani.

Popularna pevačica objašnjava da nikada nije došlo do fizičkog obračuna, već se sve svodilo na prozivke.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Vučić

 

- Deca znaju da budu mnogo surova, jer nisu svesna koju štetu čine. Bila sam dete sa viškom kilograma i time bila meta zadirkivanja. To nikada to nije prelazilo granice verbalnog, nije bilo fizičkog obračunavanja. Moja majka je išla do krajnjih granica da se zauzme za mene. Od profesora, psihologa, direktora, roditelja, pa i sa mojim vršnjacima sa kojima bih eventualno imala problem. Ali u isto vreme me vaspitavala da kao i ona mogu da stanem u svoju odbranu i da ne treba ništa da trpim - priča Sanja Vučić za Infromer i dodaje da je danas u super odnosima sa svim drugarima:

- Danas kada se na to osvrnem, nije ostavilo posledica na moje ponašanje. U divnim sam odnosima sa svim drugarima iz skole i krivo mi je što današnja deca ne mogu u potpunosti to da iskuse.

Foto: Republika/printscreen/pinkTVSanja

Sanja VUčić Amig show

 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading