"SVLAČI ME I OBLAČI, IMA VEĆI..." Sanja Vučić se USELILA kod dečka, pa otkrila DETALJE!

Autor:

Zabava

20.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Uraganka je otkrila zanimljivu informaciju o svom novom dečku!

"SVLAČI ME I OBLAČI, IMA VEĆI..." Sanja Vučić se USELILA kod dečka, pa otkrila DETALJE!

Foto: Republika.rs

Sanja Vučić

Pevačica Sanja Vučić, bivša članica grupe "Hurricane", već neko vreme je u vezi sa Nenadom Cicmilom, vlasnikom noćnog kluba, a nedavno je krenula i da živi sa njim. Pevačica je progovorila o svojoj novoj cezi, a istakla je da njen dečko ima bolji stil od nje.

Republika

Foto: D.Kadić

Sanja Vučić

- Novi dečko voli da me svlači, ali i da me oblači! Ima više garderobe od mene i savetuje me šta da obučem. On je uglavnom stilizovaniji od mene! Zna bolje da se obuče, tako da se često savetujem s njim. Voli da me svlači, ali i da me oblači! On ima veći garderober, nećete verovati! Ali počela sam u poslednje vreme i ja da ga punim stvarima koje nosim na nastupima, a i onim za svakodnevni život - rekla je Sanja, pa dodala:

- Trudim se da jednu odevnu kombinaciju ne ponavljam i da u tom smislu uvek budem na visini zadatka. Imam sreću što mi je najbolja drugarica i stilistkinja, tako da možemo svakog dana da razmišljamo o kombinacijama - ispričala je pevačica za Informer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading