BROD PUN SVINGERA UPLOVIO U DUBROVNIK! Na brodu se organizuju vruće zabave za imućne goste, a pravila su VRLO JASNA! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.05.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o putovanjima koje organizuje meksička agencija koja ima svoje svingerske rizorte, ali i brodove na kružnim putovanjima namenjene parovima koji u svoje intimne odnose uključuju i druge osobe.

BROD PUN SVINGERA UPLOVIO U DUBROVNIK! Na brodu se organizuju vruće zabave za imućne goste, a pravila su VRLO JASNA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/Dubrovački dnevnik

Kruzer pun svingera na kome se organizuju vruće zabave usidrio se jutros pored hrvatskog ostrva Lokruma.

Putovanje je namenjeno isključivo svingerima, a putnici će se zadržati jedan dan u Dubrovniku nakon čega će krenuti prema Kotoru.

Radi se o putovanjima koje organizuje meksička agencija koja ima svoje svingerske rizorte, ali i brodove na kružnim putovanjima namenjene parovima koji u svoje intimne odnose uključuju i druge osobe.

Za Dubrovnik navode kako je idealan za sve one koji "traže raj na zemlji".

Brod je opremljen luksuznim sobama, bazenima, restoranima, barovima, prostorima u kojima se održavaju senzualne zabave i tematske večeri, ima zatim i kazino, spa i fitnes centar, a moguće je unajmiti i fotografa koji će putnike fotografisati u destinacijama koje posete.

To inače nije prva takva poseta Dubrovniku.

Kruzer je u dubrovački akvatorij uplovio i 2015. godine te je sa sobom doveo 700 putnika. Kruzer je takođe bio usidren kod Lokruma, a Dubrovčani su goste opisali kao imućne i pristojne.

Nije međutim ni na brodu baš sve moguće.

Intimni odnosi na javnim mestima broda nisu dopušteni nego putnici u tom slučaju imaju obavezu da se povuku u intimu svojih soba. Fotografisanje i snimanje privatnih prostorija putnika je strogo zabranjeno.

(Republika/Dubrovački dnevnik)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading