NISAM SE SKIDALA, A DVA PUTA SAM SE UDAVALA: Nada Obrić udarila na mlađe koleginice zbog GOLOTINJE!

Autor:

Zabava

20.05.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna pevačica otkrila i da voli da posećuje diskoteke!

NISAM SE SKIDALA, A DVA PUTA SAM SE UDAVALA: Nada Obrić udarila na mlađe koleginice zbog GOLOTINJE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nada Obrić

Pevačica Nada Obrić je nedavno dobila nagradu za životno delo. Ona je u muzici preko 5 decenija, a kako kaže, nije imala potrebu da se razgolićuje zbog popularnosti. 

- Pevam već 53 godine. Stajala sam i pred 100.000 ljudi, i moja energija je morala da se dobaci i do onog tamo na kraju! Uvek sam to uspevala zakopčana. Nikada se nisam skidala i išla na kartu provokativnosti. Nisam imala potrebu da bude gola. Za mene su govorili i da sam zgodna i privlačna, i udvarali su mi se. Dva puta sam se i udavala, a sve bez potrebe da se skinem. To je vulgarno. Današnje žene su poludele bukvalno. I mame, i ćerke i bake... Svi gledaju televiziju i ono što mu se plasira - istakla je Nada.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Nada Obrić

Pevačica je ispričala i da je godine ne sprečavaju da redovno ide u diskoteke.

- Ja odlazim i u diskoteku, da vam kažem! Šta meni fali ? Mislite da ne idu baka i diskoteka! Naravno da idu, ali je u svemu potrebna mera! Gde god da dođete, uđete, vi vidite 90 posto devojaka koje izgledaju isto! E to je problem! Nikada je nećete zapamtiti - poručila je Nada u emisiji "Magazin In".

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading