VESIĆ O SRAMNIM TVRDNJAMA RATKA KNEŽEVIĆA O VUČIĆU! "Kada je on protiv nekog uvek znam da je taj ispravan, jer..."!

Autor:

Vesti

20.05.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevine Goran Vesić burno je odreagovao na sramno oglašavanje Ratka C, kontroverznog crnogorskog biznismena i nekada bliskog saradnika i kuma doskorašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

VESIĆ O SRAMNIM TVRDNJAMA RATKA KNEŽEVIĆA O VUČIĆU! "Kada je on protiv nekog uvek znam da je taj ispravan, jer..."!

Foto: Printskrin/Ministarstvo saobraćaja i infrastrukture

Goran Vesić

- Ratko Knežević je đubre i ljudski ološ koje je protiv Zorana Đinđića kreiralo lažnu duvansku aferu. Pre toga trčao je za Đinđićem po Vašingtonu tražeći posao za jednu fabriku cigareta. Kada ništa nije dobio pokrenuo je kampanju i aferu koja je završila ubistvom Zorana Đinđića. Medijsku pripremu za ubice uradio je Ratko Knežević - napisao je Goran Vesić na svom Facebook nalogu pa dodao:

 

 

- Kneževićeve optužbe treba shvatiti ozbiljno. Kada Knežević nekome nacrta metu, posle njegovih reči prema toj osobi putuju meci. Kao u slučaju Zorana Đinđića. Jedna balkanska tajna služba registrovala ga je kao saradnika pod imenom “gringo”.

- Kada je Ratko Knežević protiv nekog uvek znam da je ispravan jer iz usta ovog ljudskog ološa govore mafija i ubice.  Dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije ovaj ološ ne može da mešetari po našoj zemlji. Ne tako davno, dok je Srbijom vladao Boris Tadić, a ministar spoljnih poslova bio Vuk Jeremić ovaj ološ i inspirator Đinđićevog ubistva bio je njihov rado viđen gost u Beogradu. Oni su njegovi lobisti i danas, kao i Damir Fazlić.

- Nema velike razlike između toga da se objavi blog Ratka Kneževića ili Đinđićevih ubica Milorada Ulemeka ili Zvezdana Jovanovića. Zato treba da bude sramota one koji ovom kriminalcu i ubici daju medijski prostor.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Iris

20.05.2023 21:42

Kakvi olosi setaju nasom zemljom i daju sebi za pravo da nam unistavaju drzavu,za koju se Vucic bori svim snagama.

Tanja

20.05.2023 21:53

Ratko Knežević gleda samo svoj interes i kako da napuni džepove ne biraju strane I načine. Dno od čoveka.

Ljubica

20.05.2023 22:25

Vesić je u pravu!

Andja

20.05.2023 22:28

A kada Knezevic preti onda ga trepa uhapsiti jer on kada pripreti onda to znavi ostvaranje njegovog zlobnog cilja. Ko zna koliko ljudi ima na dusi