SANJA VUČIĆ OBRADOVALA DEČKA: Isplivala intimna fotografija, ovako mu je čestitala ROĐENDAN! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uživa u ozbiljnoj vezi sa preduzetnikom!

SANJA VUČIĆ OBRADOVALA DEČKA: Isplivala intimna fotografija, ovako mu je čestitala ROĐENDAN! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sanja Vučić i Nenad Cicmil

Pevačica Sanja Vučić sinoć je u ponoć čestitala rođendan svom dečku Nenadu Cicmilu, vlasniku noćnog kluba. Sanja je na svom storiju objavila fotografiju sa njim, gde se vidi kako ga grli, a on je kameri okrenut leđima.

- Najsrećniji - napisala je pevačicica i stavila emotikone rođendansku tortu i crveno srce.

Republika

Foto: Instagram.com

Sanja čestita Nenadu rođendan

Sanja je već neko vreme u vezi sa Nenadom i nedavno je krenula da živi sa njim, o čemu je pričala za domaće medije.

- Novi dečko voli da me svlači, ali i da me oblači! Ima više garderobe od mene i savetuje me šta da obučem. On je uglavnom stilizovaniji od mene! Zna bolje da se obuče, tako da se često savetujem s njim. Voli da me svlači, ali i da me oblači! On ima veći garderober, nećete verovati! Ali počela sam u poslednje vreme i ja da ga punim stvarima koje nosim na nastupima, a i onim za svakodnevni život. Trudim se da jednu odevnu kombinaciju ne ponavljam i da u tom smislu uvek budem na visini zadatka. Imam sreću što mi je najbolja drugarica i stilistkinja, tako da možemo svakog dana da razmišljamo o kombinacijama - ispričala je Vučićeva za Informer nedavno.

 

 

Koliko im je veza ozbiljna govori i činjenica da smo je uhvatili sa njim na premijeri filma "Južni vetar: Na granici" u februaru ove godine, iako je pevačica govorila da više momke neće voditi na javne događaje.

Rekla sam da neću više voditi momke sa sobom na javne događaje, ali ovo je nekako specijalna prilika. Uzdam se u to da mi se neće obiti o glavu - izjavila je Sanja tada za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading