BORJAN NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda našla novog golmana! Bivši kapiten ide na POZAJMICU u OVAJ klub!

Autor:

Sport

14.06.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli sklapaju mozaik.

BORJAN NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda našla novog golmana! Bivši kapiten ide na POZAJMICU u OVAJ klub!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Šampion Srbije je na ovaj način pronašao zamenu za dugogodišnjeg kapitena, koga će zamenti deset godina mlađi čuvar mreže Omri Glazer. 

On će, prema pisanju "Sportala" na Marakani zarađivati 400.000 evra. Mnogo važnije je da kanadski reprezentativac neće ostati u Crvenoj zvezdi, jer će se preseliti u Bratislavu, i braniti za slovačkog prvaka Slovan, gde će biti na jednogodišnjoj pozajmici. 

Slovan će plaćati 50 odsto plate Milana Borjana koja je u Zvezdi iznosila 800.000 evra, a to je najveća plata u redovima crveno-belih, dok ostali fudbaleri imaju daleko nižu zaradu, od 600.000 evra i manje.

Klub sa Marakane je želeo da maksimalno ispoštuje svog bivšeg kapitena zbog svega što je uradio tokom prethodnih šest godina i da mu se tako primanja ne menjaju.

Šampionu Srbije je, prethodno, bio ponuđen i mladi bugarski golman Svetoslav Vucov, ali su u Ljutice Bogdana rešili da ispune najveću želju Baraka Bahara i angažuju reprezentativca Izraela. O tome govore i nove vesti da je Crvena zvezda poslala zvaničnu ponudu Hapoelu Ber Ševi za Omrija Glazera vrednu 900.000 evra.

Republika

Foto: Ap photo

Omri Glazer

Makabi Haifa je ove sezone osvojio šampionsku titulu u Izraelu, dok je Omri Glazer najviše namučio dojučerašnji tim novog Zvezdinog šefa struke, odbranivši tri jedanaesterca u penal seriji plej-ofa. On ima 27 godina i važi za najboljeg golmana izraelske lige.

Imao je ugovor do juna 2026. godine, a zanimljivo je i da je o njegovoj karijeri odlučivala žena. Na čelu Ber Ševe je Alona Barkat, koja je novac zaradila u Americi, a potom se vratila u Izrael i počela da ulaže u fudbal.

Zajedno sa mužem bila je na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi u Izraelu. Imala je velike uspehe i u svetu sporta, pošto je njenim dolaskom u klubu Ber Ševa počela da pravi odlične rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading