DELIJE, OBRATITE PAŽNJU! Zvezdin tim će izgledati MOĆNO! Tri iskusna štopera, ispred sve mlađi i mnogo brži igrači!

Autor:

Sport

14.06.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde 19. juna počinju pripreme za novu sezonu.

DELIJE, OBRATITE PAŽNJU! Zvezdin tim će izgledati MOĆNO! Tri iskusna štopera, ispred sve mlađi i mnogo brži igrači!

Foto: Starsport

Koliko sutradan, ekspedicija srpskog prvaka preseliće se na Zlatibor gde će nastaviti sa uigravanjem za učešće u Ligi šampiona, a prva faza će trajati do poslednjeg dana tekućeg meseca.

Odmah potom crveno-beli odlaze u Rusiju, pošto će u Sankt Peterburgu nastaviti sa radom i uigravanjem, a u sklopu tamošnjeg turnira, izabranici Baraka Bahara odigraće prijateljske mečeve protiv domaćeg Zenita, šampiona ruske Premijer lige, kao i turskog Fenerbahčea.

Ono što je posebno zanimljivo da će Crvena zvezda u novu sezonu ući sa potpuno izmenjenom defanzivnom linijom.

Naime, odbrana kluba iz Ljutice Bogdana pretrpeće određene promene, pa će poslednjim bedemom komandovati Aleksandar Dragović, Uroš Spajić i Miloš Degenek.

Republika

Foto: Printscreen

 

Ispred njih bi mogli da deluju pojačanje iz Kopenhagena Marko Stamenić i velika želja crveno-belih Edmund Ado, koji je igrač Spartaka, ali na Marakani i dalje nisu odustali od ideje da ga vide u svojim redovima.

Po krilu će dejstvovati Peter Olajinka i Osman Bukari, a odmah iza napadača naći će se Mirko Ivanić i Žan Filip Kraso, koji je na korak od prelaska u Zvezdu.

Napad bi u tom slučaju bio rezervisan za Emanuela Late Lata, koji se u prošloj sezoni afirmisao golovima u dresu švajcarskog Sent Galena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading