SA MARAKANE STIGAO FRAPANTAN PODATAK! Zvezda potukla sve REKORDE po gledanosti! Ovaj meč je bio NAJPOSEĆENIJI!

Autor:

Sport

04.06.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u prethodnoj sezoni odbranila oba trofeja i postala prvi klub u istoriji srpskog fudbala koji je tri puta zaredom osvojio "duplu krunu".

SA MARAKANE STIGAO FRAPANTAN PODATAK! Zvezda potukla sve REKORDE po gledanosti! Ovaj meč je bio NAJPOSEĆENIJI!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je ukupno 455.931 navijač pružio podršku ekipi uživo sa stadiona "Rajko Mitić" u nedavno okončanoj sezoni.

Najposećeniji meč bio je plej-of Lige šampiona protiv Makabija iz Haife, koji je pratilo preko 47.000 ljudi.

Tada je na klupi Izraelaca sedeo sadašnji trener crveno-belih Barak Bahar, koji je nedavno promovisan u naslednika Miloša Milojevića, pod čijom je komandom Zvezda osvojila sve domaće trofeje.

U duelima grupne faze Lige Evrope najveći broj navijača je posetio nekadašnju Marakanu na utakmici protiv Monaka, kad je crveno-bele bodrilo nešto više od 40.000 navijača.

Iz kluba su podsetili sve navijače da već sad mogu da obnove članske karte. Cena junior članske karte iznosi 1.200, dok za zvezdaše sa pravom glasa na klupskim izborima iznosi 1800 dinara.

Foto: Republika.rs

 

Šampion Srbije je takođe doneo odluku da će sezonske karte uskoro biti u prodaji, o čemu je javnost biti blagovremeno obaveštena.

Barak Bahar će, podsetimo, "vatreno krštenje" na klupi Crvene zvezde imati 26. juna u prijateljskoj utakmici, koju će tim sa Marakane odigrati protiv bivšeg člana elite Slobode u Užicu, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Užičani su takmičenje u drugoligaškom rangu završili kao prvoplasirani u plej-aut grupi, dok su se u Srpsku ligu preselili: Loznica, Trajal, Zlatibor i Rad.

Novi superligaši postali su: IMT i Železničar iz Pančeva, dok će preostala dva člana Mozzart Bet Superlige biti poznati posle mečeva Radnik - Grafičar (prvi meč 1:1) i Radnički Niš - Inđija (1:3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading