MILAN KRADE VELIKU ZVEZDINU ŽELJU! Pominjao se kao pojačanje na Marakani! Sada ga hoće roso-neri!

Autor:

Sport

03.06.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši šampion Serije A našao zamenu za legendarnog fudbalera.

MILAN KRADE VELIKU ZVEZDINU ŽELJU! Pominjao se kao pojačanje na Marakani! Sada ga hoće roso-neri!

Foto: Starsport

Kao i pred svaki prelazni rok, ime Marka Arnautovića dovodi se u vezu sa Crvenom zvezdom.

Iskusni napadač je nezadovoljan statusom na "Renato dal Ari" i odlučan da promeni sredinu, što je potvrdio nedavno na utakmici Bolonje, a među navijačima srpskog šampiona javila se nada da bi austrijski reprezentativac mogao da zaduži crveno-belu opremu.

Iako će na kraju sezone sigurno napustiti klub iz Emilio Romanje, Arnautović još nije odlučio gde će nastaviti karijeru.

Sada se sve otvorilo Zvezdi da angažuje proverenog strelca, ali se u trku umešao još jedan klub. Otežavajuća okolnost za srpskog šampiona je da se radi o trofejnom Milanu, prošlosezonskom šampionu, koji se dao u potragu za naslednikom Zlatana Ibrahimovića.

 

 

Legendarni Šveđanin je već potvrdio odlazak sa San Sira, a kao njegova naredna destinacija pominje se Monca, na čijem su čelu bivši funkcioneri roso-nera, Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani.

Specijalista za fudbalske transfere Fabricio Romano otkriva da je Milan već kontaktirao agente Arnautovića, sa namerom da ga u ekspresnom roku dovedu kod trenera Stefana Piolija.

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović

Marko iza sebe ima i solidnu sezonu, uprkos činjenici da već ima 34. godine. Upisao je 20 utakmica za Bolonju, devet puta bio strelac, a imao je i jednu asistenciju u plavo-crvenom dresu.

Interesantno da je tokom bogate karijere Arnautović već igrao u Milanu, ali kao član ljutog rivala Intera, dok je nastupao još za Tvente, Verder iz Bremena, Stouk siti, Vest Hem i kineski Šangaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading