VELEOBRT NA MARAKANI! Uprava REAGOVALA: Legenda OSTAJE u Crvenoj zvezdi i napada Ligu šampiona!

Autor:

Sport

03.06.2023

13:33 >> 13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo poglavlje u karijeri.

VELEOBRT NA MARAKANI! Uprava REAGOVALA: Legenda OSTAJE u Crvenoj zvezdi i napada Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Borjan i Milijaš

Nije dugo Nenad Milijaš morao da čeka na prvi samostalni trenerski angažman. Prema saznanjima "Mozzart sporta", jedan od najpopularnijih igrača Crvene zvezde u ovom veku, ostaje na Marakani, samo će mesto pomoćnika u stručnom štabu seniorskog sastava, zameniti šefovskom ulogom u omladinskom timu.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Milijaš

Ovu ekipu je u protekloj sezoni predvodio Zoran Rendulić i sa njom zauzeo drugo mesto, iza Partizana, mada treba istaći da su mnogi igrači iz te generacije što su imali pravo da igraju Omladinsku ligu Srbije bili na pozajmici u Grafičaru.

Najozbiljniju konkurenciju za ovu poziciju Nenad Milijaš imao je Slađanu Nikoliću, treneru kadetske selekcije, ali ljudi iz uprave kluba i zaduženi za omladinsku školu na kraju su se ipak odlučili da šansu ukažu doskorašnjem pomoćniku Miloša Milojevića.

Kako se može čuti u krugovima bliskim klubu iz Ljutice Bogdana, za razliku od nekih prethodnih sezona, Milijaš bi na raspolaganju trebalo da ima najbolje igrače iz omladinske selekcije, pošto je ideja da se napadne ozbiljan rezultat u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading