VRATIO SE U SRBIJU, ALI NE U ZVEZDU: Luka Milivojević stigao u Kragujevac, Radnički se oglasio na Instagramu (VIDEO)

Autor:

Sport

03.06.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vezista se odmara u rodnom gradu.

VRATIO SE U SRBIJU, ALI NE U ZVEZDU: Luka Milivojević stigao u Kragujevac, Radnički se oglasio na Instagramu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević

Povezuju ga sa Crvenom zvezdom, a on odmara u rodnom Kragujevcu. Od kako se rastao sa Kristal Palasom, Luka Milivojević (32) dane provodi u rodnom gradu. Trenutno odmara, ali i svakodnevno vodi svog sina na treninge sa vršnjacima iz Radničkog.

- Tu sam u svom gradu gde ću provesti neko vreme tokom ove pauze, a sin koliko voli fudbal pitao me je gde bih mogao da ga odvedem da trenira. Logično, Radnički je naš klub i doveo sam ga ovde da se druži i trenira sa drugom decom - kazao je Luka Milivojević u izjavi za Instagram stranicu kragujevačkog superligaša.

 

 

Nekadašnji junior Radničkog i dalje pomno prati šta se dešava u klubu u kome je ponikao.

- Pratim sve i pre svega želim da kažem da je Radnički odigrao jednu jako dobru sezonu i da se kao klub podigao na jedan viši nivo. Postavljeni su neki standardi za naredne sezone i sad treba zadržati taj nivo, što sigurno neće biti lako - rekao je Milivojević, a potom i pohvalio rad u klubu.

- Sve čestitke stručnom štabu, igračima i sportskom direktoru Slavku Peroviću, koji jako dobro gura celu priču. Mišljenja sam da se uspeh jednog kluba prvenstveno ogleda u rezultatima prvog tima, ali i u radu sa mlađim kategorijama. Radnički ima sve selekcije u najkvalitetnijoj ligi Srbije i to je dokaz da se radi dobro i kvalitetno i da se ide u pravom smeru - jasan je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Milivojević je sa 17 godina iz rodnog Kragujevca otišao u beogradski Rad, odakle je prešao u Crvenu zvezdu. U karijeri je igrao još za Anderleht, Olimpijakos i poslednjih šest i po godina za Kristal Palas. Trenutno je bez angažmana, vaga ponude, a kao jedna od opcija je povratak u Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading