POJAČANJE PRED FINALE LIGE ŠAMPIONA: Inter rešio GORUĆI PROBLEM uoči duela sa Sitijem!

Autor:

Sport

03.06.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nero-azuri konačno su dobili sponzora.

POJAČANJE PRED FINALE LIGE ŠAMPIONA: Inter rešio GORUĆI PROBLEM uoči duela sa Sitijem!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera

Sve je spremno za finale Lige šampiona koje će se desetog juna odigrati u Istanbulu (21.00).

Na terenu će se naći Inter i Mančester siti, a milanski velikan rešio je jedan gorući problem uoči ovog meča, te će pojačan na megdan engleskom timu.

Velikih problema je klub iz Milana imao sa sponzorem na dresu, jer "DigitalBits" nije isplatio 30 miliona evra koji su bili ugovori, zbog toga je ugovor raskinut i reklama je nestala.

Sada su nero-azuri našli kratkoročno rešenje i potpisali ugovor sa kompanijom "Paramount", te će se njihov logo naći na dresu Intera u završnici sezone.

 

 

Inter do kraja sezone očekuju mečevi protiv Torina u poslednjem kolu Serije A, dok ih naredne subote očekuje veliko finale Lige šampiona u Istanbulu protiv Mančester sitija.

Da li će se saradnja ove kompanije i milanskog velikana nastaviti i u budućnosti ostaje da se vidi.

Podsetimo, Inter iza sebe ima veoma uspešnu sezonu. Tim iz Milana osvojio je Kup Italije, u Seriji A je uspeo da izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona, dok je u elitnom evropskom takmičenju stigao do finala posle 13 godina čekanja i čuvene generacije Žozea Murinja koja je osvojila "tripletu".

Sada je Siti veliki favorit u borbi za trofej, ali je izvesno da Inter neće doći u Istanbul sa belom zastavom, te da će pokušati da se popne na krov Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading