VRELA NAJAVA FINALA LIGE ŠAMPIONA! Muškarci u TRANSU uoči bitke za titulu: Brazilka DIŽE atmosferu i MORAL igračima i navijačima! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

25.05.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je ko će imati nastup pred meč Mančester sitija i Intera.

VRELA NAJAVA FINALA LIGE ŠAMPIONA! Muškarci u TRANSU uoči bitke za titulu: Brazilka DIŽE atmosferu i MORAL igračima i navijačima! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Brazilska pevačica Anita

Sve je spremno za finale Lige šampiona koje će desetog juna od 21 čas u Istanbulu odigrati Mančester siti i Inter.

Haland i ekipa pokušaće da opravdaju ulogu favorita, dok će nero-azuri probati da iznenade i vrate "ušati" pehar u vitrine posle 13 godina čekanja, a igrači oba tima, ali i navijači na tribinama i širom planete imaće motiv više kada pogledaju uvod u finalni okršaj.

UEFA je potvrdila da će nastup pred sam meč imati popularna brazilska pevačica Anita, te nema sumnje da će najava Lige šampiona biti vrela, te da će se atmosfera podići do maksimuma.

 

- Tako sam uzbuđena Napravićemo pravi spektakl za navijače na stadionu i širom sveta. Ne želite ovo da propustite - rekla je Anita.

Brazilka je već imala iskustva u sličnim nastupima, pa je tako već najavljivala dva finala Kopa Libertadores - ono 2019. kada je Flamengo pobedio River Plejt (2:1), kao i 2021. godine kad se na krov Južne Amerike popeo Palmeiras (savladao Flamengo sa 2:1).

Pored Kopa Libertadores, imala je nastup i na otvaranju Olimpijskih igara u Riju, pevala je himnu nekoliko minuta pre starta VN Brazila u Formuli 1 2017, kao i na premijeri VN SAD u Majamiju, prošle godine. Pevačica je nastupila i na završnoj predstavi Kopa Amerike, na slavnoj Marakani 2019. godine.

Nema sumnje da će atmosfera biti vrela i u Istanbulu, te da će publika imati priliku da uživa u pravom spektaklu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading