I ČELSI ŽELI VLAHOVIĆA: "Plavci" nude Juventusu svog SUPERSTARA i novac za srpskog napadača!

Autor:

Sport

03.06.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izvesnije da će reprezentativac naše države promeniti klub u narednom prelaznom roku.

I ČELSI ŽELI VLAHOVIĆA: "Plavci" nude Juventusu svog SUPERSTARA i novac za srpskog napadača!

Foto: Tanjug/AP

Sve su brojnija interesovanja za Dušana Vlahovića, koji će na leto biti jedan do najtraženijih fudbalera u Evropi. Juventus naredne sezone neće igrati Ligu šampiona i moraće da proda srpskog napadača, ali ne ispod 80 miliona evra, koliko su platili Fiorentini kada su ga dovodili u Torino.

Do sada su se za Dušana Vlahovića najviše interesovanja pokazali Atletiko Madrid i Bajern Minhen, a sada je interesovanje pokazao i Čelsi.

 

 

Prema saznanjima italijanske "Gazete", "plavci" su Juventusu ponudili Romelua Lukakua uz novac, što nije loša ponuda, ako znamo da je Belgijanac imao dobru sezonu u Interu. Ipak, za sada nije poznato o kojoj se sumi radi, a ona će biti presudna za eventualnu realizaciju transfera.

Svesni su u Juventusu da Vlahović nije pružio onakve partije, kakve su oni očekivali do njega, tako da je rastanak sa Srbinom neminovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading