NOVAK VERUJE U SRPKINJU: Ima šampionski gen, može da dogura daleko!

Autor:

Sport

03.06.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budućnost našeg tenisa je u sigurnim rukama.

NOVAK VERUJE U SRPKINJU: Ima šampionski gen, može da dogura daleko!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković na terenu "Filip Šatrije"

Novak Đoković istakao je da prati partije Olge Danilović na Rolan Garosu. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

- Pratim Olgu. Podržavam je uvek, kao što je to bio slučaj svih ovih godina – i prijateljski, i mentorski. Nisam je video, jer igramo različitim danima. Gledao sam je dok je još bila u kvalifikacijama. Odigrala je sjajno, nije izgubila set od početka turnira - kaže Novak i dodaje:

- Mnogo mi je drago zbog nje. Dosta verujem u nju. Primećujem da je i ona sada počela da veruje više u sebe. Govorio sam joj, i dosta ljudi oko nje joj je pričalo, koliki potencijal ima. Ima i fizičke i igračke predispozicije da dogura daleko. Ima jak karakter, kao njen otac, znamo vrlo dobro kakvu je karijeru imao. Taj šampionski gen je u njoj.

Nole veruje da će Olga ostvariti potencijal. Srpkinja u trećoj rundi Rolan Garosa igra protiv Ons Žabur, jednom od favoritkinja za trofej.

- Sad je samo pitanje da se stvari postepeno grade, da se kockice slažu u mozak, da se okruži dobrim i kvalitetnim ljudima, pa ida onda pronađe formulu uspeha. Rezultati će dolaziti. Veoma je bitno da vodi računa o svom telu, a igra će da napreduje, u to sam siguran. Sad stiče više iskustva igrajući na velikoj sceni, imaće težak zadatak sutra protiv Žaber. Ali, verujem u nju. Slušao sam pažljivo njene izjave posle prve dve pobede i sviđa mi se kako priča i rezonuje. Želim joj svu sreću. Napred Olga! - zaključuje Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading