NEOČEKIVANO: Partizanovo prvo pojačanje stiže iz Turske! (FOTO)

Autor:

Sport

03.06.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli biće jači za mladog ofanzivca.

NEOČEKIVANO: Partizanovo prvo pojačanje stiže iz Turske! (FOTO)

Foto: Starsport

Krilni napadač Partizana Nikola Terzić (22), vratiće se u klub iz Humske ovoga leta, pošto mu je istekla pozajmica u Bandirmi. Turski klub neće aktivirati opciju otkupa, jer nije uspeo da se plasira u tamošnju Superligu.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Terzić

Pomenuti klub je završio kao desetoplasirani u turskoj Prvoj ligi, nije se domogao elite, pa su čelnici odustali od aktiviranja otkupne klauzule, koja je iznosila 500.000 evra.

Mladi fudbaler je pod ugovorom sa Partizanom još godinu i po dana, samim tim je u obavezi da se javi na početak priprema, ukoliko naravno ne dogovori drugačiji plan sa čelnicima kluba i sportskim sektorom,

Podsetimo, Terzić je u Humsku stigao u zimu 2021. godine iz IMT-a, ali kao igrač pod ugovorom sa Čukaričkim. Kako je silno želeo među crno-bele, njegovi agenti su “brđanima” isplatili izlazno obeštećenje, pa klub iz Humske nije imao nikakav trošak.

Nikola Terzić je za Bandirmu odigrao 11 utakmica na kojima je upisao dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
SRAMOTA KO DA SMO ZONASI

03.06.2023 12:50

JAKO pojacanje. UPRAVO ne brukaj se vise ODLAZI.

Ivan

03.06.2023 19:52

Vratite vi Sejduba Sumu u Partizan On je bio jedan od najboljih koje je Partizan imao! Sejduba Suma je nizak čovek ogromnog srca i izuzetne fudbalske tehnike. Svi rastom niski ljudi imaju u sebi taj explozivni, odbrambeni mehanizam da ne daju na sebe. Umeju ponekad i da preteranu ali s obzirom da je crne puti, da dolazi iz Afrike i da samo On zna koliko je muke trebalo da prevali preko glave da bi pobegao iz Afrike i došo u Partizan, da ga Bog pogleda a mi smo ga isterali i poslali kući!? Možda s pravom, možda ne ali uprava Partizana treba da učini jedan korak i vrati nam Sumu u Humsku! To želi svaki Grobar jer samo Suma može da vrti Partizan u igru sve ovo tipa Rikardo, Mening i ostali šalabajzeri su kurac za Sumu, kurac!!