NEVIĐENI PROPUST ITALIJANA! Aleksandar Kolarov je igrao u Zvezdi!

Autor:

Sport

03.06.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije je posle igračke karijere postao funkcioner Pize.

NEVIĐENI PROPUST ITALIJANA! Aleksandar Kolarov je igrao u Zvezdi!

Foto: Starsport

Proslavljeni defanzivac je nedavno preuzeo ulogu sportskog direktora Pize, člana Serije B, koja gaji visoke ambicije u narednoj sezoni.

To najavljuje i dolazak legendarnog Andree Pirla na trenersku klupu, pa se u ovom gradu najpoznatijem po "krivom tornju", uveliko razmišlja o ulasku u najelitniji rang.

Na predstavljanju Kolarova, čelnici Pize su napravili kardinalnu grešku u saopštenju, naglašavajući da je nekadašnji vođa srpske fudbalske reprezentacije bio veliko ime Crvene zvezde!

Foto: Tanjug/AP

 

- Piza saopštava da će ubuduće pozicija sportskog direktora našeg kluba biti poverena Aleksandru Kolarovu. Posle duge i veoma važne karijere kao fudbaler, gde je igrao za Inter, Mančester siti, Romu, Lacio i Crvenu zvezdu, a tokom koje je čak 94 puta nosio i dres reprezentacije, Kolarov je odlučio da se oproba u svetskom fudbalu na poziciji sportskog direktora. On je potpisao dvogodišnji ugovor s klubom koji stupa na snagu od 1. jula 2023. godine - stoji u saopštenju ovog kluba.

Podsetimo, Aleksandar Kolarov nikada nije igrao u dresu Zvezde, iako se godinama unazad pominjao kao potencijalno pojačanje, dok je za crveno-bele nastupao samo u mlađim kategorijama.

Tokom igranja u Srbiji, bivši štoper je igrao za Čukarički i OFK Beograd, pre nego što je otišao put Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading