KOLAROV POTPISAO! Bivši kapiten "orlova" dobio posao u OVOM klubu!

Autor:

Sport

02.06.2023

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vođa fudbalske reprezentacije Srbije imenovan je za sportskog direktora.

KOLAROV POTPISAO! Bivši kapiten "orlova" dobio posao u OVOM klubu!

Foto: Starsport

Veliki deo igračke karijere proveo je Aleksandar Kolarov u Italiji. Nastupao je osam godina u Seriji A, braneći boje Lacija, Rome, pa Intera, u kome je prošle godine i zvanično stavio tačku na aktivno igranje.

Svojevremeno levi bek Mančester sitija, OFK Beograda i Čukaričkog, dugo se nije pojavljivao u javnosti, dok je sada rešena misterija koja je njegova naredna misija.

Kolarov je, naime, postao sportski direktor fudbalskog kluba Pize, koji se takmiči u Seriji B.

Klub iz centralne Italije završio je sezonu na 11. poziciji drugog ranga italijanskog fudbala, sa 47 osvojenih bodova u 38 odigranih kola.

Ambicije Pize u sledećoj sezoni su daleko veće, što pokazuju promene u vrhu rukovodstva, kao i dovođenje Aleksandra Kolarova koji je odlično upućen u zbivanja na italijanskoj fudbalskoj sceni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gianlucadimarzio.com

 

Ostaje da se vidi da li će proslavljeni bivši srpski fudbaler biti uspešan kao svojevremeno na terenima, kada je u Engleskoj po dva puta osvajao tri takmičenja - Premijer ligu, FA kup i Liga kup, kao i jedan Komjuniti šild.

Za nacionalni tim je odigrao 94 utakmice, nastupivši na dva Svetska prvenstva, 2010. u Južnoj Africi i 2018. godine u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading