PREDSEDNIK VUČIĆ O UKIDANJU RIJALITIJA: Nema ih više za tri, četiri dana - razgovarao sam sa Mitrovićem

Autor:

Vesti

02.06.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik kaže da ne misli da su rijalitiji ključni uzrok nasilja, ali da ako jedan deo populacije misli tako, njihov glas mora da se čuje

PREDSEDNIK VUČIĆ O UKIDANJU RIJALITIJA: Nema ih više za tri, četiri dana - razgovarao sam sa Mitrovićem

Foto: printscreen/Prva TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u emisiji "Prva tema" otkrio da je razgovarao sa Željkom Mitrovićem o ukidanju rijalitija.

- I to se ukida. Za tri ili četiri dana više ga neće biti, a ostale mora REM da reguliše - rekao je Vučić ističući da je nekad u političkim emisijama i u skupštini gore nego u rijalitiju.

Predsednik kaže da ne misli da su rijalitiji ključni uzrok nasilja, ali da ako jedan deo populacije misli tako, njihov glas mora da se čuje.

- Znate li kakve političke emisije imate, i kakve se vrednosti tamo prezentuju javnosti. Deset puta gore od bilo kog rijalitija. U Skupštini gledate rijaliti gori od bilo kog, a ja cenim Skupštinu. Šta ćemo sa time. Jel to znači da treba da ukinemo skupštinski prenos. Šta da radite kada neko tamo laže svaki dan. Jel treba da ukinemo sve filmove? Rambo, Roki, Kum? Jel sve to treba da ukinemo? Kada tako nešto radite jasno je da tražite dovoljan razlog. Evo zamolio sam gospodina Mitrovića, i tog rijalitija nema više za tri dana - kazao je Vučić.

On ističe da će REM regulisati u budućnosti to pitanje, i kaže da su se neke televizije koje su se hvalile poštenjem dobile upozorenje iz inostranstva zbog svog programa. 

Pošto je prikazan insert gde Srđan Milivojević i Marinika Tepić ukazuju da je Vučić učestvovao u emisiji Plesom do snova, što su nazvali rijalitijem, predsednik kaže da je izrečeno mnogo laži.

- Mene je zvao tada Mitrović, njemu je dobro zbog rejtinga. Ja sam rekao da ne umem da igram, ali on kaže da se time pomaže deci. Tri porodice sam pomogao. Kod Srđana Verbovića u Lazarevcu sam bio, on je paralizovan mladić. To je bio humanitarni pristup, gde je novac koji je prikupljen išao na pomoć. Ja tamo nisam ni igrao ni đuskao, to je zabavljalo ljude koliko sam bio nespretan. Ali sam prihvatio da budem predmet sprdnje da bih nekome pomogao. Nije bilo ni psovki ni nasilja, već igrate da nekome pomognete. Pogledajte još jednu laž. Milivojević kaže da stojim tu sa Ksenijom Pajčin. To nije ona, to je devojka koja se zove Ljubica Arsenijević, nikada Kseniju Pajčin nisam upoznao. Vidite kakvi su to lažovi - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (62)

Loading
Milenko

02.06.2023 22:16

Mitrović je uslišio Vučićevu molbu.

Mia

02.06.2023 22:17

Vucic je doneo ovu odluku jer je slusao glas naroda.

Dragana

02.06.2023 22:18

Ma rijaliti cete naci na stranim televizijama, ako hocete da gledate bas.

anci

02.06.2023 22:18

Iako rijaliti nije bio kriv za ovu tragediju, ali Vucic je prihvatio i ispunio zahteve gradjanima koji su protestvovali