ON GODINAMA POZNAJE ŠAVIJU I KARIĆA! Bivši zadrugar najstrašnije osudio Stefana: Sada si pogazio sve manire i stavove!

Autor:

Zabava

02.06.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić pružio podršku pretučenoj Šaviji, pa priznao koliko ga je Stefan razočarao!

ON GODINAMA POZNAJE ŠAVIJU I KARIĆA! Bivši zadrugar najstrašnije osudio Stefana: Sada si pogazio sve manire i stavove!

Foto: ST/Nikola Mutić,Vladimir Lukić, Nemana Pancic

Javnost i dalje bruji o skandalu i fizičkom okršaju koji se dogodio između Nataše Šavije i Stefana Karića. Karić je pre samo dva dana napustio jednomesečni pritvor, dok se Šavija i dan-danas oporavlja od povreda koje joj je Stefan naneo.

Stefan ne prestaje da se pere od titule nasilnika, pa je tako nedavno za domaće medije izjavio kako "ne zna šta se Nataši dogodilo sa okom, jer ju je on samo ošamario", a kako je Karić važio za džentlmena i šmekera, mnogi poznati muškarci prokomentarisali su ovaj njegov "ispad".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, republika

 

Između ostalog, oglasio se i bivši zadrugar, Uroš Ćertić, koji je najstrašnije osudio Stefanov postupak i javno pružio podršku brutalno pretučenoj starleti:

- Podrška za Natašu! Neću pljuvati Stefana, ali ovo baš, baš nije u redu. Sada si pogazio baš sve manire i stavove koje si zastupao. Nisam ovo očekivao od njega. Nataša, nisi zaslužila ni čvrgu, potpisujem. Nju znam sedam godina, a njega pet, sačekao sam da prizna neke stvari i da dobijem pritvor, da bih bio fer prema njemu. Ovo najstrašnije osuđujem, niko to nije zaslužio, naročito neka devojka sa kojom si u vezi/vezici - napisao je Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading