FSS DONEO ODLUKU: "Orlići" dobili novog selektora

Autor:

Sport

02.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo lice na klupi mlade reprezentacije Srbije.

FSS DONEO ODLUKU: "Orlići" dobili novog selektora

Foto: Starsport

Dušan Đorđević i Aleksandar Stanojević

Na sednici Izvršnog odbora FSS kojom je predsedavao predsednik Dragan Džajić, doneto je nekoliko kadrovskih rešenja koja se odnose na selektore reprezentativnih selekcija.

Dušan Đorđević je imenovan za selektora mlade reprezentacije (U21) koju očekuju kvalifikacije za Prvenstvo Evrope 2025. Srbija se nalazi u grupi sa Engleskom, Ukrajinom, Severnom Irskom, Azerbejdžanom i Luksemburgom.

Srbija otvara kvalifikacije 12. septembra kada će biti domaćin Azerbejdžanu.

Dušan Đorđević je imao zanimljiv trenerski put. Posle dugog niza godina u niželigaškom fudbalu, Đorđević je na veliku scenu izašao kao pomoćnik u Vojvodini i Čukaričkom, a zatim je i samostalno vodio tim sa Banovog brda. Kasnije je vodio Radnik iz Surdulice, pa Napredak iz Kruševca, a sada će imati priliku da sedne na klupu mlade reprezentacije Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Đorđević

 

Takođe, na istoj sednici doneto je još nekoliko odluka.

Za selektora futsal reprezentacije postavlja se Dejan Majes.  Za omladinsku (U19) futsal reprezentaciju zadužen je Marko Gavrilović, a brigu o najboljoj ženskoj futsal selekciji vodiće Vladimir Jovanović.

Radi se o stručnjacima koji su u prethodnom periodu obavljali isti posao u futsal selekcijama, tako da se sa njima produžava ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading