KAO SVEMIRSKI BROD! Loznica dobija PRELEP stadion, radovi u ZAVRŠNOJ fazi! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropa će se diviti ovom objektu, a mi smo ga posetili i doneli vam delić atmosfere.

KAO SVEMIRSKI BROD! Loznica dobija PRELEP stadion, radovi u ZAVRŠNOJ fazi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Stadion u Loznici

Srbija ove godine dobija dva od četiri nova stadiona koji se uporedno grade, uz onaj nacionalni čiji se početak gradnje još čeka.

Jedan od najmodernijih objekata izgradiće se u Loznici, a radovi na Lagatoru stigli su do završne faze.

Posetili smo ovaj stadion i - imali smo šta da vidimo!

Iz priloženog se vidi da je unutrašnjost stadiona poptuno gotova, je je preostao da se odradi još teren na kom je travnati tepih već počeo da se oslikava, kao i manji radovi izvan stadiona. 

Stolice su plave boje, mnogima nejasno jer je Loznica zelene, ali to je najmanje bitno s obzirom na činjenicu da će na ovom stadionu ubuduće neke svoje utakmice igrati i reprezentacija Srbije.

Uskoro će Lagator zasijati u punom sjaju i Evropa će se diviti ovom objektu koji će premijeru imati u finalnom meču Kupa Srbije 24. maja. 

I dalje se ne zna ko će prvi istrčati na teren, a sve će biti poznato u sredu 17. maja kada će se u polufinalnim mečevima sastati TSC i Crvena zvezda odnosno Vojvodina i Čukarički. Obe utakmice na programu su od 18.30.

Takođe, oko stadiona je formiran i novi prsten saobraćajnica, pa će pristup objektu biti nesmetano dostupan svim posetiocima. Naravno, stadion prate i pomoćni tereni, parking, razni marketinški objekti - sve po UEFA standardu, za ponos Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading