Posle kiše dođe sunce: Junior iz Novog Naselja prošao put od ivice pakla do raja i surove dominacije! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.06.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na maestralan način dokopali su se višeg ranga i ovo je njihova priča.

Posle kiše dođe sunce: Junior iz Novog Naselja prošao put od ivice pakla do raja i surove dominacije! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Niže lige - FK Junior Novo Naselje

U novoj epizodi Nižih liga na Republici put nas je odveo u Valjevo gde smo imali priliku da bolje upoznamo jedan jako simpatičan klub - Junior Novo Naselje.

Republika

Junior je u bliskoj prošlosti prolazio kroz teške dane, ali je nova uprava uspela da vrati klub na pobednički put, pa je ove sezone izboren plasman u viši rang. I to na dominantan način!

Posle velike kiše, došlo je još veće sunce, te su momci iz Valjeva na 24 utakmice upisali 21 pobedu, dva remija i samo jedan poraz, postigli čak 81, a primili samo 13 golova, te su dva kola pre kraja šampionata obezbedili prvo mesto na tabeli Međuopštinske lige Kolubara, grupa Zapad.

Naredni izazov Juniora biće Kolubarska okružna liga, a o sezoni u kojoj je osvojeno prvo mesto, istoriji kluba, ali i planovima za budućnost, razgovarali smo sa potpredsednikom Draganom Tomićem, zatim iskusnim Ljubišom Savićem koji je u isto vreme i trener i igrač ekipe, kao i kapitenom tima Nemanjom Josipovićem.

Priču o FK Junior iz Novog Naselja možete na Jutjub kanalu Republika News.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading