POTPUNO JE PROMENJEN VIZUELNI IDENTITET: Šampion predstavio novi klupski grb! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo korak ih deli od ispunjenja ovosezonskih ciljeva...

POTPUNO JE PROMENJEN VIZUELNI IDENTITET: Šampion predstavio novi klupski grb! (FOTO)

Foto: FK Mladost Dračić

Fudbalski klub Mladost iz Dračića ove godine proslavlja jubilej četiri i po decenije egzistiranja na fudbalskoj mapi Srbije, a jubilej će proslaviti, izvesnim povratkom u zonski fudbalski rang.

 

Tokom aktuelne sezone sportski kolektiv iz mesta koji je deo grada Valjeva, u 22 odigrane prvenstvene utakmice, zabeležio je 18 pobeda, jedan remi i tri poraza i u sam finiš takmičenja ulazi sa deset bodova više u odnosu na drugoplasirani Trlić, tako da bi čudo moralo da se dogodi u naredna četiri susreta i da ekipa iz Dračića nakon dve godine takmičenja u Kolubarskoj okružnoj ligi, pa da ekipa Mladosti od jeseni ne krene u žetvu bodova u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske.

U cilju priprema za narednu sezonu i takmičenje u četvrtom rangu fudbalskog takmičenja, rukovodstvo kluba radi na modernizaciji sportskog kolektiva, a u tom cilju klub je javnosti prezentova i novi grb. Zvanični logo kluba ubuduće će biti kružnog oblika. U spoljnom prstenu dominiraće naziv i godina osnivanja kluba, dok se u centralnom delu, na štitu, nalazi stilizovani vuk na fudbalskoj lopti i pravoslavni krst u gornjem desnom uglu.

Foto: FK Mladost Dračić

Novi klupski grb

 

Da podsetimo, ekipa Mladosti je u devet prolećnih prvenstvenim mečeva u okviru Kolubarske okružne lige, zabeležila isto toliko pobeda uz fantastičan gol koeficijent 22:4. Do okončanja ovosezonskog takmičenja klub iz Dračića dočekuje ekipe Proletera iz Bajevca i OFK Jabučja, a predstoje im i dva gostovanja, u Donjoj Bukovici ekipi Iskre i u Žabarima istoimenoj ekipi u poslednjoj takmičarskoj rundi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading