KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Na novoizgrađenoj leskovačkoj fudbalskoj lepotici, naredne sezone će se igrati superligaški fudbal?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacija koja će obradovati ljubitelje fudbala na jugu Srbije.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Na novoizgrađenoj leskovačkoj fudbalskoj lepotici, naredne sezone će se igrati superligaški fudbal?

Foto: GFK Dubočica

Sa velikim nestrpljenjem očekuje se i zvanično otvaranje novoizgrađenog velelepnog fudbalskog objekta u "srpskom Mančesteru". Potpuno je jasno da će ekipa GFK Dubočice ubuduće imati najbolje uslove za rad i odigravanj prvenstvenih susreta, a prema informacijama koje kruže sportskom javnosti, mogli bi se dogoditi da se već od predstojeće jeseni na ovom objektu igra i superligaški fudbal.

 

Naime, kako se saznaje, radovi na poptunoj rekonstrukciji niškog "Čaira" startuju po okončanju aktuelne sezone. Samim tim ekipa Radničkog iz Niša neće biti u mogućnosti da svoje protivnike u sezoni 2023/24 dočeka na svoj fudbalskom objektu, a kao privremeno rešenje, rukovodstvo kluba će doneti odluku da tokom narednih godinu dana kao domaćin igra na objektu koji predstavlja ponos ne samo Srbije, već i regiona.

Prema planovima, radovi na "Čairu" trebali bi da traju do početka sezone 2024/25 kada će se Nišlije vratiti na potpuno renovirani sportski objekat.

Republika

Foto: FK Radnički Niš

Stadion "Čair" uskoro u potpuno novom ruhu

 

Svakako, da bi se superligaški fudbal igrao već naredne sezone u Leskovcu, neophodno je da ekipa Radničkog u poslednjem takmičarkom kolu Plej-aut faze Superlige Srbije, izbori opstanak. Popularne "meraklije" u ovom momentu sa 35 osovjenih bodova zauzimaju petu poziciju superligaške grupe za opstanak, a u narednoj takmičarskoj rundi, u subotu 27. maja gostuju u Lazarevcu ekipi Kolubare koja je prebrodila sve brige kada je u pitanju očuvanje statusa člana elitnog ranga srpskog klupskog fudbala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading