SAVEZ SE OGLASIO: Važno obaveštenje pred finalnu utakmicu kup takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi borba za prestižni trofej...

SAVEZ SE OGLASIO: Važno obaveštenje pred finalnu utakmicu kup takmičenja!

Foto: Fudbalski savez Beograda

Konferencija za medije uoči finalnog susreta Kupa Fudbaslkog saveza Beograda, održana je u prostorijama gradske kuće fudbala, a danas je iz redova saveza stigla važna informacija koja se tiče svih onih koji žele da prisustvuju navedenom meču.

 

U borbi za trofej sastaće se ekipe BASK TEK-a i Zemuna, a u najnovijem saopštenju FSB-a, stoji:

- Stadion Voždovca će za ovu utakmicu otvoriti svoju zapadnu i južnu tribinu. Na južnoj tribini biće smešteni gostujući navijači Zemuna (ulaz kroz Kulu 1 iz Zaplanjske ulice), dok će ostali gledaoci meč moći da posmatraju sa zapadne tribine (ulaz kroz Kulu 6 iz ulice Dimitrija Marinkovića). Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje beogradskog fudbala da su sredu dođu na voždovački krov i fer i korektnim navijanjem pruže podršku timovima koji se bore za trofej i uveličaju praznik beogradskog fudbala koji nas očekuje.

- Kup FS Beograda, finale:

BASK TEK (Beograd) - Zemun (Zemun)

Stadion: TC "Stadion"

Datum: Sreda, 24. maj

Početak: 17 časova

Foto: Starsport

Ko će slaviti na "krovu"?

 

Da podsetimo, finalisti ovosezonskog kup takmičenja takmiče se u okviru Srpske lige Beograd. Ekipa Zemuna dva kola pre kraja takmičenja zauzima drugu poziciju sa 61 osovjenim bodom i u narednih 180 minuta igre pokušaće da pretekne aktuelnog lidera i domogne se plasmana u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Sa druge strane ekipa BASK TEK-a na svom kontu ima 40 bodova i zauzima šestu poziciju na tabeli.

Tokom sezone 2022/23 dva kluba su odigrala dva međusobna susreta. Na stadionu u Gornjoj varoši, 5. novembra prethodne godine meč je okončan podelom bodova rezultatom 0:0, dok je pre samo četiri dana na Carevoj ćupriji Zemun slavio rezultatom 3:2.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading