JEDNIM GESTOM VIDELO SE DA JE NEZADOVOLJAN U KLUBU! Da li je OVO šansa za Zvezdu?

Autor:

Sport

13.03.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski napadač Marko Arnautović nalazi se pred odlaskom iz Bolonje, što je pokazao posle meča sa Laciom.

JEDNIM GESTOM VIDELO SE DA JE NEZADOVOLJAN U KLUBU! Da li je OVO šansa za Zvezdu?

Foto: twitter/printscreen

Uprkos činjenici da je reprezentativac Austrije najbolji strelac ekipe, već nekoliko utakmica ne dobija šansu da zaigra kod trenera Tijaga Mote.

Koliko nezadovoljstvo vlada kod Arnautovića, videlo se i posle remija sa Laciom (0:0), kada je revoltiran otišao sa klupe i usput šutnuo reklamu i boce sa vodom, prilikom izlaska sa terena.

O njegovom potezu upitan je i trener Bolonje posle utakmice, na šta je odgovorio:

- Ne znam, nisam video. To morate da pitate njega. Hajde da pričamo o nekim pozitivnim stvarima, našoj igri, rezultatu, navijačima - rekao je Mota zabišavši direktan odgovor.

Nedavno su italijanski mediji preneli da će Arnautović na leto sigurno dobiti odrešene ruke, iako ga ugovor veže do leta 2025. godine.

Ovakav rasplet pomno prati i Crvena zvezda, koja je već pokušala da ga dovede pre nego što je Austrijanac srpskih korena potpisao za Bolonju. Još tokom 2021. Marko je izjavio da bi voleo da za tri-četiri godine igra u crveno-belom dresu.

Generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić je tada razgovarao sa Arnautovićevim bratom oko eventualnog prelaska napadača na Marakanu.

Sa druge strane, tokom zime pre dve godine, štoper crveno-belih Aleksandar Dragović dao je interesantan iskaz oko saigrača iz reprezentacije.

- Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš, iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde - rekao je Dragović tada za TV Arena Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading