ZA ANALE I FUDBALSKE ALMANAHE: "Bela armija" brojala do 15!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za fudbalske anale...

ZA ANALE I FUDBALSKE ALMANAHE: "Bela armija" brojala do 15!

Foto: FK Beli Orlovi Tobolac

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi trećeg prolećnog kola Druge rasinske okružne lige, a kompletiranjem rezultata u oči upadaju dešavanja koja su se dogodila u Tobolcu gde su domaći Beli Orlovi, malo je reći, deklasirali goste iz Gornjeg Ribnika.

 

Nakon trijumfa nad ekipom Jezero 2017 iz Zlatara (3:1) i poraza u duelu sa Vinogradarom iz Riljca (0:2), ekipa iz Tobolca je na svom terenu dočekala "fenjeraša", ekipu Ribnika. Sastav iz Gornjeg Ribnika doputovao je u Tobolac sa skorom od 16 poraza u isto toliko odigranih prvenstvenih mečeva i potpuno je bilo jasno da se pitanje pobednika ni u ovom susretu neće dovoditi u pitanje.

Međutim, i pored činjenice da je Ribnik u aktuelnoj sezoni znao da pretrpi katastrofalni poraz (OFK Kopaonik 1931 Brus 10:0), nije se očekivalo da će Beli Orlovi u tolikoj meri napuniti mrežu gostiju.

Na kraju je susret okončan neverovatnim rezultatom 15:1, a u listu strelaca za domaću ekipu upisivali su se Vasilije Džekić koji je bio strelac četiri pogotka, tri gola je postigao Milan Milić, a dva puta su mrežu Ribnika tresli Marko Trošić i Darko Radovanović. Po jednom put lopti do mreže pronašli su Željko Vučić, Nikola Egerić, Goran Tošić i Veljko Petrović. Donekle ugled gostujuće ekipe spasao je pogotkom Nenad Jakovljević.

 

- Druga rasinska okružna liga, 20. kolo:

Beli Orlovi (Tobolac) - Ribnik (Gornji Ribnik) 15:1 (8:0)

Stadion: FK Beli Orlovi u Tobolcu

Strelci: V. Džekić 13`, 16`, 60`, 68`, M. Milić 14`, 18`, 20`, Ž. Vučić 22`, N. Egerić 33`, G. Tošić 34`, M. Trošić 49`, 58`, D. Radovanović 54`, 70`, V. Petrović 58`; N. Jakovljević 48`

U narednom 21. kolu Beli Orlovi gostuju u Starom Trsteniku istoimenoj ekipi, dok 'e Ribnik u Gornjem Katunu odmeriti snagu sa ekipom Borca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading