PUKLA PETARDA: Mreža Crvene zvezde napunjena do vrha! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se proveli kao bosi po trnju.

PUKLA PETARDA: Mreža Crvene zvezde napunjena do vrha! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Karađorđe Vučić

Tri nedelje ostalo je do starta takmičenja u okviru Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina, a nakon kontrolnih mečeva protiv Šumadinca iz Šuma (4:3) i Mladost Saranovo (4:4), ekipa Karađorđa iz Vučića je odigrala treći pripremni susret u kojem je ostvarila ubedljiv trijumf.

 

Prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Rača-Knić-Batočina, ekipa Karađorđa je okončala sa skorom od pet pobeda, jednog remija i pet poraza i teško je očekivati da se sastav iz Vučića u nastavku takmičenja može uključiti u borbu za vrh tabele, s obzirom da lider, Mladost iz Raškovića trenutno ima osam bodova više na svom kontu.

Ovoga puta na igralištu u mestu Vučić, naselju kojej je osnovano 1806. godine gostovala je ekipa Crvene zvezde iz Miraševca koja se takmiči u okviru Opštinske lige Rača i koja je prvi deo šampionata okončala na drugoj poziciji sa bodom manje u odnosu na ekipu Grizli doo iz Saranova.

Meč između Karađorđa i Crvene zvezde ubedljivo je pripao domaćim fudbalerima rezultatom 5:0, a mrežu crveno-belih tresli su Gvozden Filipović dva puta, dok su se Marić, Milovanović i Avramović po jednom upisali u listu strelaca.

 

- Prijateljska utakmica:

Karađorđe (Vučić) - Crvena zvezda (Miraševac) 5:0 (2:0)

Stadion: FK Karađorđe u Vučiću

Strelci: G. Filipović (2), S. Marić, P. Milovanović i M. Avramović

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Karađorđa u prvom prolećnom kolu dočekuje Mladost iz Pretoke, dok Crvenu zvezdu u opštinskom rangu takmičenja, očekuje veliki derbi sa liderom iz Saranova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading