LIDER JE PAO: Pitanje šampiona je rešeno u Meševu? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.03.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piroćanci očima ne veruju...

LIDER JE PAO: Pitanje šampiona je rešeno u Meševu? (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/Miroslav Đorđević

U prethodnih 16 prvenstvenih mečeva u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana, ekipa pirotskog Radničkog je primila svega 12 pogodaka, a sada se sa gostovanja u Meševu vraća sa pet lopti u mreži.

 

Očekivalo se da će pitanje šampiona Srpske lige Istok i putnika u viši rang, Prvu liu Srbije biti rešeno 22. aprila kada će ekipa Radničkog iz Pirota gostovati u Leskovcu, ali ostvarenja na početku prolećnog dela šampionata govore da dilema može biti rešena i mnogo ranije.

U prolećnoj premijeri pirotski "beli" su minimalnim rezultatom 1:0 savladali GFK Jagodinu, a već na prvom gostovanju doživeli su šok od kojeg će teško moći da se oporave. Poseban kuriozitet predstavlja činjnica da je sve bilo rešeno nakon svega 15 uvodnih miuta meča.

Rastrzanom i bojažljivom igrom Radnički je sebi dozvolio da ekipa Meševa pogotke postigne u trećem, sedmom i 15. minutu susreta, a oni su delo Kamenovića (autogol), Luke Markovića i Andrije Radovanovića.

Tračak nade gostima doneo je u 51. minutu Nemanja Petrov, ali samo dva minuta kasnije ponovo se trese mreža Piroćanaca. U listu strelaca se upisao Petar Petrović.

Sam finiš susreta doneo je još dva pogotka, po jedan na obe strane. Prvo je u 80. minutu rezultatski deficit smanjio Filip Đurović, da bi u 83. minutu Aleksandar Ristić postigao i peti pogodak za ekipu Meševa kojim je doneo i ogromno slavlje domaćih igrača i navijača.

 

 

- Srpska liga Istok, 17. kolo:

Meševo (Meševo) - Radnički (Pirot) 5:2 (3:0)

Stadion: u Meševu

Strelci: Kamenović (a.g.) 3`, Markovć 7`, Radovanović 15`, Petrović 52`, Ristić 83`; Petrov 51`, Đurović 80`

U narednom kolu ekipa Radničkog na svom stadionu "Dragan Nikolić" u Pirotu dočekuje imenjaka iz Svilajnca, dok će se Meševo u Brzom Brodu sastati sa istoimenom ekipom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
smesno

13.03.2023 13:17

Vidi se sa meseca da je NAMESTENO.