SVE ILI NIŠTA: Kompletna uprava Crvene zvezde otputovala po napadača!

Autor:

Sport

13.06.2023

21:05 >> 21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ga žele po svaku cenu.

SVE ILI NIŠTA: Kompletna uprava Crvene zvezde otputovala po napadača!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Barak Bahar

Kako saznaje "Mozzart sport" čitava uprava Crvene zvezde otputovala je u Francusku na završne pregovore oko transfera najboljeg strelca Sent Etrjena u prethodnoj sezoni i za očekivati je da angažman Žan-Filipa Krasoa bude realizovan u najkraćem roku.

Republika

Foto: Profimedia

Žan-Filip Kraso

Upravo odluka klupskih čelnika da praktično čitavo rukovodstvo otputuje na pregovore pokazatelj je u kojoj su meri crveno-beli rešeni da angažuju korpulentnog napadača, a slična situacija je bila i tokom pregovora sa Barakom Baharom, izraelskim strategom koji je preuzeo kormilo od Miloša Milojevića.

Žan-Filip Kraso je tokom minule sezone postigao 17 golova i završio takmičarsku godinu kao drugi strelac Lige 2, iza gruzijskog reprezentativca Mikuadzea, a interesovanje šampiona Srbije privukao je još krajem 2022. godine. Prvi pregovori sa reprezentativcem Obale Slonovače nisu doneli željeni rezultat, Zvezda je potom fokus usmerila ka drugim opcijama, međutim, u međuvremenu je obnovljen kontakt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading