VLADIMIR POKIDAO U "POTERI": Ovo je najbolji dokaz da se znanje isplati

Autor:

Vesti

14.06.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mada je preksinoć reprizno emitovana epizoda u kojoj mladi Beograđanin briljira, društvene mreže opet gore

VLADIMIR POKIDAO U "POTERI": Ovo je najbolji dokaz da se znanje isplati

Foto: Printscreen

Popularni kviz "Potera", koji emituje RTS, može se pohvaliti novim herojem i jednim od najboljih učesnika do sada. Beograđanin Vladimir Popović zadivio je gledaoce, a znanjem i brzinom uspeo je da osvoji čak 775.000 dinara, što je za ovaj format velika suma.

Kao iz topa odgovorio je na najteža pitanja, među kojima se izdvaja nekoliko njih, a koja su bila ključna za pobedu.

- Koje životinje igraju poker na poznatoj seriji slika Kasijusa Kulidža? Kako se zove otac Fjodora Mihailoviča Dostojevskog? U kom gradu je kuća izlazećeg sunca u pesmi grupe Enimals.

MAŠINSKI INŽENJER

Popović je, inače, mašinski inženjer, a pored posla koji radi, hobi su mu ples i sport. Znanje nije jedino čime je kupio gledaoce, već i umeće za igru i ples, što je, ako je sudeći po komentarima na društvenim mrežama, posebno oduševilo žene.

Takmičaru koji je preksinoć oduševio Srbiju (bilo je to reprizno emitovanje, ali mnogi su prvi put videli kako Vladimir briljira) nije manjkalo ni hrabrosti, koju je pokazao kada je doneo odluku da se bori za najveću sumu, koja je iznosila 700.000 dinara, a gde je uspešno savladao tragača Žarka Stevanovića.

Zajedno sa saigračem Strahinjom Manojlovićem, koji je takođe pokazao dobro znanje, osvojio je 775.000 dinara. Trka je bila neizvesna do samog kraja...

Naime, pri samom kraju, u trenutku kada je Jovan Memedović, voditelj kviza, počeo da čita pitanje, u borbi sa vremenom, Žarko je dao tačan odgovor. Takmičari su mislili da ih je pobedio, ali je Memedović ipak rekao da je ovaj put tragač izgubio, uz opširno obrazloženje.

- Jeste, šampion je šampion, ali ovoga puta šampion nije pobedio. Šta se desilo? On je već odgovorio i tačno je odgovorio, međutim, ja nisam završio pitanje, tako da ne možemo da mu priznamo taj odgovor. Pobedili ste i osvojili 775.000 dinara - rekao je voditelj takmičarima, nakon čega je usledilo slavlje Strahinje i Vladimira, kojima je i sam tragač aplaudirao i odao priznanje.

LIK JE MAŠINA!

Ubrzo potom društvene mreže su se usijale od komentara i svi su izrazili divljenje prema Vladimiru.

- "Večeras smo videli još jednog prepametnog momka u 'Poteri'", "Svaka čast! Momak je pokidao, a gospodin Strahinja je izuzetno simpatičan", "Koliko prepametan dečko svaka čast", "Gledam 'Poteru' i kakav je ovaj lik mašina, bravo, Vladimire", "Šta uradi Vladimir u 'Poteri', brateeeeee" - glasili su samo neki od komentara na Tviteru.

Briljirao i u "Slagalici"

"Potera" nije jedini kviz u kom je Vladimir Popović oduševio gledaoce. Naime, on je pre dve godine učestvovao i u kultnom kvizu "Slagalica", u kom je takođe pokazao zavidan nivo znanja, o čemu su pisali mediji.

- Potpuno miran i koncentrisan, Vladimir je zadate asocijacije iz oba susreta rešio u gotovo dva poteza, zbog čega su ga korisnici društvenih mreža prozvali doktorom asocijacija. Naime, Popović je nakon dva otvorena polja odmah došao do konačnog rešenja, što je oduševilo gledaoce - pisali su tada mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maja

14.06.2023 07:32

Bravo G.Memedoviću ,,,,takvu našu decu treba pohvaliti i diviti se njima cela Srbija !!!!!