ZLATA PETROVIĆ UŽIVA U LJUBAVI: Pevačica priznala najintimnija osećanja, vodi je STRAST! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako joj je raspoloženje promenljivo, Zlata Petrović trenutno uživa za sve pare!

Pevačica Zlata Petrović pojavila se na proslavi prvog rođendana naslednice poznatog estradnog para, Emira Habibovića i Tamare Selimović, te je tom prilikom stala ispred objektiva našeg portala i priznala da li je boja karmina na njenim usnama znak da joj cvetaju ruže u ljubavi.

- Ja nisam moderna žena, ali sada se nose ovakve nijanse, znaju to sve žene. To su ti sad neki ruževi kao da nema ruža, ja sam staromodna žena i ja volim da nosim nešto onako kako se ja osećam, bio to ruž ili nešto drugo... Kakav je ruž, znači da se osećam baš tako, strastveno - smeška se Zlata, pa otkriva da li je došlo do promene emotivnog statusa:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

- Gledaj, oko mene je uvek ljubav, ja volim, je l' potrebno reći bilo šta drugo? Volela sam, volim i uvek ću voleti, to je ljubav! To je sve od ludila, pitaju me kako sam, ja kažem: "Nekad sam za ludnicu, nekad za bolnicu", a sada sam za veselje, to se kod mene menja, utiče i ovo vreme na mene - ističe pevačica kroz smeh.

Ona se osvrnula i na estetske korekcije, te najavila da će se jednoj možda i ona podvrći.

- Sin mi kaže stalno: "Dobro, bre, mama, non-stop stavljaš nešto oko vrata", ali ja se vodim time da bolje tu nešto da visi, nego da se vidi nešto što ne treba, tako da možda i ja u skorije vreme nešto uradim na sebi. Bože moj, nikad se ne zna to ko mene, odlučim preko noći, kao i sve u životu - zaključuje Zlata za Republiku.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović sa sinom Jovanom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading