NEOČEKIVAN POTEZ HRVATA: Jokić u komšiluku bolji od Dražena - oglasile se košarkaške LEGENDE i publika! Danilović IZNENADIO!

Autor:

Sport

13.06.2023

17:05 >> 20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puno je različitih uglova sa kojih može da se pogleda uspeh srpskog košarkaša, što može i da se primeti po diskusijama na svim društvim mrežama i platformama.

NEOČEKIVAN POTEZ HRVATA: Jokić u komšiluku bolji od Dražena - oglasile se košarkaške LEGENDE i publika! Danilović IZNENADIO!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić prima trofej za MVP finala

Košarkaši Denver Nagetsa u ranim jutarnjim satima postali su novi šampioni NBA lige! Franšiza iz Kolorada je u petoj utakmici velikog finala savladala Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

Najzaslužniji za pobedu u poslednjoj utakmici sezone bio je, naravno, Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Srpski as je nakon utakmice dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

Jokić je u finalnoj seriji prosečno beležio 30 poena po meču, 14 skokova i sedam asistencija.

Puno je različitih uglova sa kojih može da se pogleda uspeh srpskog košarkaša, što može i da se primeti po diskusijama na svim društvim mrežama i platformama.

Kada je reč o hrvatskim medijima, za oko prvo zapadne pitanje na sajtu "Indeks": Da li je Jokić najbolji evropski košarkaš svih vremena?

Pomenuti portal kontaktirao je brojne legende košarke na ovim prostorima, a komentari su bili prilično zanimljivi.

Jasmin Repeša: Apsolutno možemo da kažemo da je Nikola Jokić u ovom trenutku postao najbolji evropski košarkaš svih vremena.

Gordan Giriček: Po meni Jokić još nije najveći iako može da bude.

Predrag Danilović: Ne mislim da je Jokić najbolji evropski košarkaš u istoriji. Oštro sam protiv bilo kakvog upoređivanja prošlih i današnjih era.

Duško Vujošević: Kad pričamo o najboljim evropskim košarkašima u istoriji, onda govorimo o majstorima koji su zaslužili da ne budu poređeni.

Dino Rađa: To je kao da poredimo kruške i jabuke. Mali je izvanredan, rođen je s retkim talentom, ali kako mogu reći da je bolji od Kukoča ili Sabonisa?

Goran Grbović: Mislim da ne bi bilo pravedno da proglasimo Nikolu najvećim evropskim igračm ikad zbog svih onih gromada i veličina koje su nekada igrale.

Krunoslav Simon: Naravno da nam se čini da je najbolje ono što je najbolje danas, ali to ne mora da bude tako. Što se tiče Jokića, odavno nije viđena takva dominacija, neverovatno je šta lik radi, ali da tvrdimo da je bolji od jednog Novickog, ne znam, nisam siguran.

Božidar Maljković: Mislim da je Nikola sad postao najveći evropski košarkaš svih vremena.

Zoran Čutura: Ne bih se usudio tako nešto da kažem. Smatram da različiti ljudi pripadaju različitim vremenima.

Aleksandar Aco Petrović: Apsolutno možemo da kažemo da je Nikola najbolji Evropljanin koji je ikad kročio na košarkaški parket. Čak bih rekao da ova titula nije bila ni nužna da tako nešto tek sada možemo da kažemo.

Zanimljivo je da je nakon 24.500 glasova, Jokić bio prvi sa čak 46 odsto glasova, ispred Dražena Petrovića koji je imao 30 odsto glasova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading