NIKOLA JOKIĆ U "ŠTARK ARENI": Najbolji košarkaš planete stigao na VEČITI DERBI! (FOTO)

Autor:

Sport

13.06.2023

20:08 >> 20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni Stefan Marković u centru pažnje.

NIKOLA JOKIĆ U "ŠTARK ARENI": Najbolji košarkaš planete stigao na VEČITI DERBI! (FOTO)

Foto: Starsport

Finalna serija AdmiralBet ABA lige počela je u ovim trenucima. Na parketu "Štark arene" Partizan dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet koja brani tron.

Ipak, jedan detalj pred početak prvog susreta ostavio je snažan utisak na sve navijače. Naime, iskusni Stefan Marković pojavio se u najvećoj dvorani na Balkana su majicom na kojoj je logo NBA lige i novi šampion iste - Nikola Jokić.

 

 

Podsetimo, košarkaši Denver Nagetsa u ranim jutarnjim satima postali su novi šampioni NBA lige! Franšiza iz Kolorada je u petoj utakmici velikog finala savladala Majami Hit u Bol Areni rezultatom 94:89 (22:24, 22:27, 26:20, 24:18).

Najzaslužniji za pobedu u poslednjoj utakmici sezone bio je, naravno, Nikola Jokić koji je meč završio sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije. Srpski as je nakon utakmice dobio i prestižnu nagradu MVP finala!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading