HOĆE SAMO U ZVEZDU: Fantastični NAPADAČ stiže na Marakanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedavno završenoj sezoni imao je dabl-dabl učinak - 17 golova i 12 asistencija.

HOĆE SAMO U ZVEZDU: Fantastični NAPADAČ stiže na Marakanu! (VIDEO)

Foto: Starsport/Profimedia/Ilustracija

Iako je u jednom trenutku delovalo da je Crvena zvezda odustala od Žan-Filipa Krasoa, sva je prilika da će napadač Sent Etjena pojačati šampiona Srbije.

Prema saznanjima "Telegrafa", reprezentativac Obale Slonovače je danas pričao sa ljudima iz Crvene zvezde i poručio im svoju želju da obuče crveno-beli dres, te da je o tome obavestio i svoje agente i da im je poručio da ne želi nigde drugo do na stadion Rajko Mitić.

Agenti Krasoa su prilično odugovlačili pregovore pre svega oko novca. Naime, tamnoputom golgeteru ističe ugovor sa slavnim francuskim timom, slobodan je u izboru sredine i zbog toga su želeli što veći ugovor za svog pulena. Ipak, očigledno je presudila želja samog igrača da se preseli na popularnu Marakanu.

Žan Filip-Kraso je nedavno završene sezone u dresu Sent Etijena, u Drugoj ligi Francuske, upisao 17 golova uz 12 asistencija na 35 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading