JOKIĆ PROPUŠTA MUNDOBASKET? Oglasio se selektor Pešić i objasnio kako stoje stvari!

Autor:

Sport

13.06.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Srbije se dotakao udarne teme, šta će biti sa najboljim košarkašem sveta?

JOKIĆ PROPUŠTA MUNDOBASKET? Oglasio se selektor Pešić i objasnio kako stoje stvari!

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Svetislav Pešić

Selektor Srbije Svetislav Pešić razmotrio je mogućnost nastupa centra Denvera Nikole Jokića na predstojećem Mundobasketu.

Popularni Kari je izjavio da se stvari kreću u dobrom pravcu, ali da će sve biti poznato nakon okončanja prvenstava širom Evrope.

Dve stvari su se desile. Dobra stvar je da je Jokić osvojio titulu i da je završio sezonu, ali se druge lige još ne završavaju. Mi još nismo videli kraj sezone u Turskoj, Španiji, ABA ligi... Tu su sve naši igrači. Ništa se novo ne dešava ni kada je u pitanju Jokić, ni kada su u pitanju drugi igrači. Čekamo da se završi sezona, razgovaramo sa igračima, posećujemo ih... Oni znaju šta ih očekuje, kakav smo program zamislili. Načelno su isti prihvatili, ali ostaje da vidimo šta će biti do kraja sezone - izjavio je kormilar "orlova" za "Mozzart sport", a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

- Nama se već nekoliko igrača povredilo, kapiten Lučić sigurno neće igrati. Bilo je povreda u poslednjih mesec-dva, nekih više, nekih manje ozbiljnih. Neki se ne osećaju, fizički sposobnim da mogu da izdrže još jedan napor. Jako kasno im se završava klupska sezona, a rano kreću pripreme za reprezentaciju. Moraćemo da budemo dosta pažljivi, u smislu načina kako da se pripremamo jer neće biti previše dana na raspolaganju. Sada prvo čekamo da se okončaju prvenstva, pa ćemo onda napraviti konkretniju listu za Mundobasketu - jasan je selektor srpskog nacionalnog tima.

Podsetimo, Svetsko prvenstvo na programu je od 25. avgusta do 10. septembra, a Srbija će u grupnoj fazi odmeriti snage sa Kinom, Portorikom i Južnim Sudanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading