PEŠIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Stigle vesti iz Amerike: Srbije MOŽE DO ZLATA na Mundobasketu!

Autor:

Sport

05.06.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor "orlova" može da odahne.

PEŠIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Stigle vesti iz Amerike: Srbije MOŽE DO ZLATA na Mundobasketu!

Foto: Starsport

Nije puno ostalo do početka Svetskog prvenstva u košarci.

Mundobasket će se održati od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a Srbija će u prvoj fazi igrati protiv Kine, Južnog Sudana i Portorika.

Očekivanja od "orlova" su velika, a posle informacija koje su stigle iz Amerike jasno je da će Svetislav Pešić i njegovi izabranici moći čak i do zlatne medalje. O čemu se zapravo radi?

Selektor reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker, generalni menadžer Šon Ford i direktor državnog tima Grent Hil počeli su da sklapaju kockice oko sastava tima i izvesno je da on neće biti jak kao u nekim ranijim takmičenjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiv Ker

 

Imena koja su za sada potvrđena su Entoni Edvards (Minesota), Tajris Haliburton (Indijana), Ostin Rivs (L.A. Lejkers), Mikal Bridžis (Bruklin), Bobi Portis (Milvoki) i Džejlen Branson (Njujork) te je jasno da od "drim tima" nema ništa i da će Srbija moći da parira Amerikancima, naravno, ako naše igrače posluži zdravlje i budemo kompletni.

Amerikanci će se okupiti 3. avgusta u Las Vegasu kada će biti jasnije koga će Stiv Ker voditi na Svetsko prvenstvo gde žele da se pokažu nakon katastrofe na prethodnom u Kini gde su bili tek sedmoplasirani. Ove godine u grupi su sa Grčkom, Jordanom i Novim Zelandom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading