UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRBINA U KOLUMBIJI! Sve povezano sa ozloglašenim klanom!

Autor:

Hronika

05.06.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan je u nedelju ujutru pronađen mrtav na putu u ruralnom području južno od grada.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRBINA U KOLUMBIJI! Sve povezano sa ozloglašenim klanom!

Foto: elinformador.com.co

Slodoban Marjanović

Kolumbijska policija uhapsila je pripadnika klana „Los Pačenka“ koji, kako se sumnja, stoji iza ubistva državljanina Srbije Slobodana Marjanovića (40). Za ovim Kolumbijcem bila je raspisana potraga zbog iznude i ubistva, a sada se istražuje da li ima veze i sa smrću Srbina.

- U naselju Tajrona u Santa Marti uhapšen je Žan-Karlos Remolina Garizabal, poznat pod pseudonimom Brajan, za kojim je izdat sudski nalog zbog krivičnog dela teška zavera u svrhu iznude i ubistva. Brajan je optužen da je član „Los Pačenke“ i istražuje se njegovo učešće u ubistvu koje se dogodilo 2019. godine - saopštila je policija.

Vlasti nisu dali više detalja o njegovom hapšenju, a pojedini kolumbijski mediji podsećaju da je upravo u Santa Marti prošle nedelje pronađeno telo Srbina Slobodana Marjanovića i da se sumnja da su ga ubili pripadnici kartela „Los Pačenka“!

Podsetimo, Marjanović je u Kolumbiju stigao 22. maja, a dva dana kasnije  odseo u luksuznom hotelu „El Rodadero“ u Santa Marti. Kazao je da je u zemlju došao turistički i u hotelu je iznajmio automobil tvrdeći da želi da obiđe turističke lokalitete u Santa Marti. U nedelju ujutru pronađen je mrtav na putu u ruralnom području južno od grada.

Mediji su najpre pisali da je Marjanovića dok se kretao magistralnim putem presrela banda razbojnika, koja ga je zarobila, ukrala mu dragocenosti i novac koji je nosio. Prema podacima iz istrage, Srbin je ubijen sa tri metka u glavu, a potom izbačen iz vozila, piše Informer.

Sastanak sa šefom bande "Los Pačenka"

Novo svetlo na ovaj slučaj bacio je Marjanovićev prijatelj koji je bio odseo u istom hotelu. Nakon što je saznao da je Marjanović ubijen, on se uputio ka aerodromu u nameru da se vrati u kolumbijsku prestonicu Bogotu.

Međutim, policija ga je zaustavila pre nego što se ukrcao u avion. S njim je obavljen razgovor i tada je istražiteljima ispričao da je Marjanović kobnog dana išao da se nađe sa jednim od šefova bande „Los Pačenka“, sa kojim je ugovarao transport velike količine narkotika u Evropu!

- Rekao je da je Marjanović kod sebe imao kofer s velikom količinom novca, a da se sastao sa osobom pod nadimkom Pako. Istakao je da je reč o jednom od najtraženijih latinoameričkih narko-bosova. Kako je rekao, cilj njihovog susreta je organizovanje pošiljke kokaina iz kolumbijske luke u Amsterdam - navode lokalni mediji.

Posle ubistva pronađena su i tri Marjanovićeva telefona, koja su poslata na veštačenje kako bi se došlo do novih saznanja u vezi sa ovom brutalnom likvidacijom. Mediji spekulišu da bi najnovije hapšenje pripadnika bande „Los Pačenka“ moglo dati nove smernice u istrazi o ubistvu Srbina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading