POGLEDAJTE SNIMAK: Ovo je Nikola koji je pobegao policiji na kolumbijskom aerodromu, SLAGAO DA IDE PO VODU (VIDEO)

Autor: Republika, S. STEPANOVIĆ

Hronika

18.05.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A.M. je odveden u pritvor gde će čekati deportaciju u Italiju koja je za njim raspisala poternicu

POGLEDAJTE SNIMAK: Ovo je Nikola koji je pobegao policiji na kolumbijskom aerodromu, SLAGAO DA IDE PO VODU (VIDEO)

Foto: youtube.com

A.M. iz Srbije uhapšen je juče na aerodromu Hose Marija Kordova de Rionegro u blizini Medeljina, nakon što je pucao na policajce koji su pokušali da ga uhapse. Ustanovljeno je da je reč o narko-dileru A.M., koji je imao falsifikovani pasoš i nalazio se na Interpolovoj poternici.

On je na pomenuti aerodrom doputovao redovnim letom iz Dominikanske republike, ali su ga policajci odmah uhapsili. Tada ih je zamolio da kupi flašu vode, ali je taj trenutak iskoristio da pobegne, a u tom trenutku na aerodrom je utrčalo nekoliko njegovih saradnika koji su mu dali oružje i zajedno počeli da pucaju na policiju. 

Dok je trajala pucnjava putnici, koji su se zatekli na aerodrom, bili su u panici, što su napadači iskoristili i pobegli crnim "audijem".

Ubrzo su uhvaćeni i A.M. je odveden u pritvor gde će čekati deportaciju u Italiju koja je za njim raspisala poternicu. 

Inače, za odbeglim Srbinom je i Španija raspisala Interpolovu potrenicu zbog sumnje da je 2020. godine u toj zemlji prodao oko 82 kilograma kokaina.

Iako je Odsek za krivične istrage (SIJIN) bio uveren da je reč o državljaninu italijanskog porekla, ubrzo je utvrđeno da je reč o srpskom, a ne italijanskom državljaninu, koje su vlasti u Rimu zatražile u ekstradiciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading