SRBIN UBIJEN U KOLUMBIJI IMAO LAŽNA DOKUMENTA? Ko je "Slobodan Marjanović" - Falsifikovao isprave, ubijen zbog droge?

Autor:

Hronika

30.05.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo stranca pronađeno je na jednoj strani Ruta del Sol, gde su na njega pucala nepoznata lica koja su ga navodno izvukla iz automobila i potom pobegla.

SRBIN UBIJEN U KOLUMBIJI IMAO LAŽNA DOKUMENTA? Ko je "Slobodan Marjanović" - Falsifikovao isprave, ubijen zbog droge?

Foto: elinformador.com.co

Slodoban Marjanović

Srbin sa Žabljaka koji je ubijen u nedelju, a potom izbačen iz automobila u pokretu na autoputu kod grada Santa Marta, imao je kod sebe dokumenta na ime Slobodan Marjanović (40).

Kako se u početku spekulisalo, Slobodan je u Kolumbiji boravio kao turista. Ipak, prema nezvaničnim informacijama, njegove isprave bile su lažne, a moguće da je i slika koja se nalazi na dokumentima.

Iako u ovom slučaju prema prvim informacijama nijedan motiv ubistva nije bio isključen, navodno je došlo do kriminalnog obračuna oko droge.

Kao što je poznato, beživotno telo stranca pronađeno je na jednoj strani Ruta del Sol, puta između Santa Marte i Sijenage, gde su na njega pucala nepoznata lica koja su ga navodno izvukla iz automobila i potom pobegla. Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijen sa tri hitaca iz pištolja.

Još jedan Srbin ubijen u Kolumbiji

Dejan Stanimirović, zvani Markos, koji je ubijen u Kolumbiji u aprilu 2020. u toj zemlji je takođe boravio kao "turista". I on je, kao i Marjanović, pronađen krvav pored puta. Iako se u početku verovalo da je ubijen na jednoj proslavi, tokom "ruskog ruleta", navodno je istraga pokazala da je u Kolumbiji boravio kao pripadnik balkanskog kartela.

Republika

Foto: Nacionalna policija Kolumbije

 

Vest o ubistvu Slobodana Marjanovića u Kolumbiji možete pogledati i OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading