PREMIJERKA BRNABIĆ: Jako dobri sastanci sa ministrima u Londonu

Autor:

Vesti

13.06.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić je izjavila danas da je imala izuzetno dobre sastanke u Londonu sa britanskim ministrom za energetsku bezbednost i nultu emisiju gasova Grantom Šapsom i britanskim šefom diplomatije Džejmsom Kleverlijem, navodeći da je sa njima razgovarala o svim oblastima buduće saradnje.

PREMIJERKA BRNABIĆ: Jako dobri sastanci sa ministrima u Londonu

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Istakla je da je sa Kleverlijem potpisala Memorandum o razumevanju u oblasti energetike, te da je Velika Britanija iskazala želju da učestvuje u novoj energetskoj politici Srbije koja uključuje i postepenu zelenu tranziciju.

Kako je rekla, britanska administracija je zainteresovana za sve, od velikih hiroelektrana preko manjih izvora energije, do skladišta za energiju i energetske efikasnosti.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Aca

13.06.2023 18:38

Veoma uspesna poseta premijerke Brnabic Londonu.

cici

13.06.2023 18:39

Premijerka Srbije Ana Brnabić je izjavila danas da je imala izuzetno dobre sastanke u Londonu sa britanskim ministrom za energetsku bezbednost

Милена

13.06.2023 19:44

Ана Брнабић наставља да вредно ради за Србију.

Katarina

13.06.2023 19:49

Uspesni sastanci premijerke i jos bolja saradnja Srbije sa Londonom.